New Posts New Posts RSS Feed - Program za planiranje ishrane - MyBodyDiet
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Program za planiranje ishrane - MyBodyDiet

 Post Reply Post Reply
Author
mybodydiet View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 30 Sijecanj 2013
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mybodydiet Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Program za planiranje ishrane - MyBodyDiet
    Posted: 30 Sijecanj 2013 at 16:47
MyBodyDiet – MBD je napravljen tako da Vam pomogne da povecate cistu mišicnu masu i smanjite procenat telesne masti. Samim tim prvenstveno je namenjen planiranju ishrane zdravih osoba i sportista.
Sigurno Vam je poznato da se možete „ubijati“ od vežbanja ali da ako se dovoljno i pravilno nehranite necete imati pravog napretka. Planiranje ishrane, ali i pracenje kolicine i energetskih vrednosti hranjivih materija  i mikronutritienata cine izuzetno važan faktor u postizanju vašeg cilja a to je ZDRAVO i JAKO TELO.
Za uspešno planiranje ishrane neophodna su dva faktora:
•   poznavanje nutritivnih vrednosti namirnica (energetska vrednost i sadržaj makro i mikronutrienata) i
•   poznavanje preporuka za unos odredjenih makro i mikronutritienata u odnosu na pol, uzrast, zdravstveno stanje, energetske potrebe, itd.

MBD Vam omogucava da ostvarite svoj cilj prilagodjavanjem ishrane svim vašim parametrima kao što su: vaše godine, pol, težina, visina, metabolizam  i ono najvažnije a to je vaš SOMATOTIP.
Sve dodatne informacije o programu kao i nacin kupovine programa mozete dobiti putem email [email protected].
MBD program za planiranje ishrane poseduje bazu podataka namirnica, gotovih jela i tri predefinisana jelovnika. Baza namernica sadrži preko 800 namirnica karakteristicnih za naš region. Svaka namirnica sadrži podatke o nutritivnoj vrednosti: energetska vrednost, proteini, masti i ugljeni hidrati.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.