New Posts New Posts RSS Feed - Prehrana za definiciju mišića
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Prehrana za definiciju mišića

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
mettasttaza View Drop Down
The Boss
The Boss

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2014 at 22:45
Zato Avangarde  moja ne osjetiš biceps zbog voćaaa prije treninga LOL

Pozdrav i dobro došao... reci ti meni malo o treningu... reci mi zašto bih odmah na definicijU? Reci mi jesi li što prije trenirao.. prije definicije?
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem
Rodjen si s idealima i snovima
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj
Imaš krila
Nauci ih rabiti i ..LETI!
Back to Top
NBAFan View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NBAFan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2014 at 19:34
Uf, odličan link i lijepo pojašnjenje Big smile
Sad mi je to sve skupa puno jasnije :)
Hvala Thumbs Up!
Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2014 at 16:44
ma jedi mliječne proizvode normalno, neće ti oni naštetit osim ako si intolerantan na laktozu. U kasnijim fazama definicije, tamo pred kraj možeš ih izbaciti ako osjetiš da ti oni prave probleme, ali sve dok si u deficitu ne trebaš se brinit o tome. Uzmi neki od kalkulatora i mjeri si hranu pa ćeš znati koliko si čega unijeo. Npr. https://www.fitness.com.hr/fit/kalkulatori/Kalorijska-vrijednost-obroka.aspx
za voće ista stvar, s tim da bi ga ja koncentrirala ujutro i/ili prije treninga ili banana poslije treninga sa wheyem ako ne uzmes glukozu

Edited by avangarde - 24 Ožujak 2014 at 16:45
cookies are for pussies
Back to Top
NBAFan View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NBAFan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2014 at 14:15
Hvala puno!
Ovo mi je popunilo uglavnom sve rupe za koje nisam znao što napravit, i samo me još zanima ako znaš što je sa mliječnim proizvodima, kada ih je najbolje uzimati ? Znam da je bolje sa što manje masti (ako se ne varam :D) npr 0.9%, i ovo što pitam se ponajviše odnosi na mlijeko i jogurt jer njih uglavnom najčešće uzimam.
Back to Top
Markan1989 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Markan1989 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2014 at 06:53
dobra je prehrana, količinu moraš definirat prema svojim potrebama (tdee) tako da moraš malo računat sam, jedino što tu nedostaje je neko voće i hrpa povrća, voće možeš ubacit sa zobenima ujutro samo malo smanjiš zobene (npr ako jedeš želiš 66 grama UH koliko je u 100g zobenih izbaciš 35g zobenih i ubaciš jabuku od 200g pa ti ispadsne isto dodaš jednu bananu ili nekog voća da ima 25g uh i tako) možeš isto tako možeš prije treninga ubacit voće i neki protein samo da uneseš dovoljno, moraš sjest i malo se poigrat ;)

edit: zaboravio sam reći, riža nije jedini izvor uh, samo bilo koji da umeš treba bit dobra količina i integralno i organski uzgoj

Edited by Markan1989 - 24 Ožujak 2014 at 06:58
Back to Top
NBAFan View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NBAFan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ožujak 2014 at 00:01
Najprije pozdrav svima.
Kao što vidite, novi sam ovdje na forumu, a jednako tako sam nov i u svijetu fitnessa te bodybuildinga :D
E sad, već par dana pretražujem po raznoraznim forumima i stranicama sve što me zanima, i dosta dobro sam se informirao. Jedna od tih stvari koja me zanima je i prehrana za definiciju. Da ne ispadne da sam lijeni padobranac, naletjeh na ovo:

Prehrana na definiciji:

P+UH ujutro i oko treninga,a svi ostali obroci P+M
1. obrok ( zobene+whey)
2. obrok ( posni sir+orasi)
3. obrok (obrok prije treninga ; riža+piletina)
TRENING (poslije treninga obavezno whey+glukoza)
4.obrok ( riža+piletina)
5.obrok (jaja)
6.obrok(posni sir+orasi)

E sad me zanima sljedeće;
1. - je li ovo stvarno dobra prehrana (i ne samo za definiciju, već i općenito)
2. - najveći problem mi je količina. jednostavno mi nije jasno koliko čega, može to biti 100g posnog sira, a može biti i 250g.
3. - što se tiče voća, koliko je ono dobro i kada ga uopće koristiti ?

I to bi bilo to. Hvala svima koji se iti potrude pročitat :D

Edited by NBAFan - 24 Ožujak 2014 at 00:03
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.