Pozdrav |
Post Reply
|
Page <12 |
| Author | |
Loky
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22 Sijecanj 2013 at 18:44 |
|
Hvala vam na savjetima,velikodusni ste!Ja sam ovaj prvi mjesec rijesio da izbacim lagano slatkise,necu sve (sto steti) odjednom,racunam ako izbacim sve odmah doci ce do velike krize,i samim tim do moguceg odustajanja,nego ovako lagano,prvo slatkisi,pa cu sledeci mjesec da predjem na crni hljeb,od mesa samo piletina,puretina i riba...a treci mjesec cu na radikalnije promjene,imam zelju do avgusta doci na 110 kg,a ispod 100 svakako necu jer mi ta kilaza savrseno odgovara!
|
|
![]() |
|
Slavonka23
Pali po spravama
Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22 Sijecanj 2013 at 17:37 |
|
Pozdrav Loky i dobrodošao!
Ovo je 10000% istina... i mislim da bi to svakako trebalo provjeriti. Imam problema sa niskim šecerom i visokim kortizolom... zadnji nalaz od prije par dana je KONACNO koliko toliko ok! Samo nemoj krenuti sa preniskim unosom kcal...jer onda kasnije neceš imati prostora za smanjivanje kad ti mršavljenje na odredjenom iznosu stane. Ne možeš u isto vrijeme mršaviti i dobivati na mišicnoj masi.. ali možeš svoje postojece mišice lijepo oblikovati. Sretno!
Edited by Slavonka23 - 22 Sijecanj 2013 at 17:37 |
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
rioso
Viden/a u gymu
Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22 Sijecanj 2013 at 16:35 |
|
Loki tj Milenko dobro došao!
Odlicno je da si se pokrenuo i svaka ti cast! Dali ce salo ?otpadati? ovisi o prehrani, sve i da jedeš identicno kao i ranije,a da povecaš kretanje stvari više nece biti iste,a u kojem smjeru ce ici ovisi o omjeru makronutrijenata (kalorija) iz prehrane i potrošnji. Nemoj ocekivati cudesne promjene u dobijanju nekakve muskulature ali ocekuj promjene u velicini, kilaži, obliku, tvrdoci i tvom subjektivnom dobrom tj boljem osjecanju. Izvaži se, premjeri krojackim metrom, poslikaj se i radi to jednom mjesecno. Dogodit ce se ponekad da misliš da stagniraš usprkos odricanju i trudu ali ne odustaj jer nekon toga ponovno napreduješ. Ja bih ipak predložio jedan posjet endokrinologu tj laboratoriju da se izvade nalazi spolnih, adrenalnih , pituitarnih te hormona štitnjace. Postoji sasvim solidna i opravdano ocekivana šansa da ce tvoje razine slododnog i ukupnog testosterona biti snižene, Estrogen povecan, shbg takodjer. Dokazano je da su adipozno tkivo i androgeni u obrnutoj proporcionalnosti. Dakle, veci postotak masnog tkiva, manji postotak androgena(testosterona i dr hormona koji dominiraju u muškaraca) Pitanje je inzulinska rezistencija koja kod tebe možda postoji ,a cesta je u pretilih ljudi ,a npr nizak šecer u krvi donosi visok kortizol ,obrnuto, visok kortizol nizak šecer i samim time hipoglikemija tj cesti osjecaji gladi, želja za grickanjem, slatkim itd. U svakom slucaju, štogod odlucio i napravio ja ti želim puno uspjeha i da ne odustaneš! Sretno! |
|
![]() |
|
Loky
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22 Sijecanj 2013 at 16:11 |
|
Zdravo ljudi,zovem se Milenko,imam 29 (i pol) godina,183 cm,145 kg...krenuo sam u teretanu od 1 januara,korigujem ishrano polako,radim kardio 20 min pa trening sa tezinama (kompletan bez problema) ,na kraju opet pola sata kardio,imam solidnu kondiciju,radim full serije,svaki drugi dan ovaj prvi mjesec,tako da nisam nesposoban kao sto dimenzije prikazuju!Prirodno sam krupne gradje,sirok (u svakom smislu :D ).
Zanima me strucan odgovor kako bi ovakva vrsta treniranja trebala da vremenom utice na mene,hocu li dobiti sta misicne mase a da istovremeno salo polako krene da opada! Laik sam u ovim vodama,ali voljan sam da ucim,za svaki savjet unaprijed zahvaljujem! Prijateljski pozdrav! |
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)

rioso wrote: