Pozdrav :) |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
marija-mo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok necu više samo ti napominjem da nebi griješio kako ovo sa pomfritom
|
|
![]() |
|
Tony97 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Lipanj 2012 Location: Kaštel Novi Status: Offline Points: 51 |
Ma znam da je sva junk hrana loša za zrdavlje ali citao sam da je peceni krumpir zdrav pa sam malo pomješao pomfrit i peceni krumpir (da, znam, totalno neinteligentno lol)
@Marija-mo ma znam, nisam baš mislio na svu hranu :D |
|
![]() |
|
GrannySmith ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Nisi znao da je pomfrit štetan? Onda evo znaj da je sav junk food loš (engl. junk = smece), a to ukljucuje hranu prženu u ulju, pohano, kebab, pizza,... |
|
![]() |
|
marija-mo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
hehehe ma možeš ti pržit na ulju ali na zaista malo ulja samo prži onda ribu, meso, jaja tj. sve što je protein možeš povrce ispržit na malo ulja premda je bolje kuhano ili ispržit na foliji što sam ti rekla
|
|
![]() |
|
Tony97 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Lipanj 2012 Location: Kaštel Novi Status: Offline Points: 51 |
Ok, onda sve przeno s uljem nikad vise :D
|
|
![]() |
|
Necu ih kombinirat s cornflakesom ma kakvog god okusa bile zobene :P spreman sam na sve :D pogotov nakon sto sam sad malo zeznuo jer sam pojeo pomfrit :S
|
|
![]() |
|
neznam šta ti je to, ali sve što je prženo u ulju, a još je tijesto kani se toga jer to je UH+M što nije dobra kombinacija
kombiniraj P+UH i P+M
ja izmjerim koliko mi treba zobenih i ovamo ugrijem koliko mi treba mlijeka i prelijem zobene sa mljekom i narežem bananu na kriške u to negnjecim je jer mi nije to fino ovako mi je ljepše
|
|
![]() |
|
a ako ti se nesvide odmah (jer ja sam prvi put kupila neke baš su bile katastrofa nisam znala za ove hahne) ti ih kombiniraj onda sa cornfleksom malo jednog malo drugog dok se nenavikneš tako sam ja radila premda ove kad sam uzela odmah su mi bile prefine
|
|
![]() |
|
A kako da jedem njih s mlijekom i bananom... Da bananu izmiskam i stavim u mlijeko ili sta, nekuzim bas? XD I jesu li principali (znaci przeno tijesto u ulju) stetni?
|
|
![]() |
|
kuhana je bolje više se svega ocuva, ali kad ti dosadi jedi i pržena
meni su zobene super vjerovatno si citao da ih moraš prije potopit malo ili prelij vrucim mljekom tako ja radim i nek ti stoje 1-2 min narežeš unutra bananu meni ona nekako najbolja sa njima i mljekom, a ako ih pravim sa jogurtom onda mi je bolje neko bobicasto ili jagode npr, nemoj ih šecerit ni slucajno ako nemogneš tako radije dodaj žlicu meda
|
|
![]() |
|
ok, hocu :D btw ujutro cu si kupit zobene pa vidit kakav im je okus, nadam se da ce bit bar dovoljno dobar okus da ih mogu jest svaki dan ;) Nego jel jaja bolje jest na oko (pržena s veoma malo ulja) ili skuhana?
|
|
![]() |
|
i da posloži si fino taj jelovnik i nastoj jest namirnice tako da ih spremiš da valja kuhane najviše ili pržene na foliji ako pržiš ili na teflon tavi sa minimalno ulja
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A znam da ce proc heh al nadam se što brže jer teško mi je i stat uspravno i kad legnem na pod teško mi se podignut bez ruku :S trbušnjake nmg ni radit :(
|
|
![]() |
|
ma to su ti male pocetnicke upale proci ce te to |
|
![]() |
|
Ah jbg sto sam pojeo, pojeo sam, nikad vise pomfrit. Idem sad si nacrtat kalendar da mogu pisat u njega kad ispunim dan i tako, postp pise da je najbolje isprintat onaj u pdf ali nemam onoliko boje u printeru heh
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |