New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav svima
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav svima

 Post Reply Post Reply
Author
Scapa View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 06 Sijecanj 2015
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Scapa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav svima
    Posted: 10 Sijecanj 2015 at 15:28
Nedavno (prije mjesec dana) počeo sam s vježbama u fitnessu prvenstveno zbog oporavka natkoljeničnih mišića nakon artroskopije meniskusa. Još uvijek sam u toj fazi, no s obzirom da planiram nastaviti rad i na podizanju mišićne mase trebalo bi mi par savjeta vezano za dodatke prehrani s obzirom na specifične zdravstvene tegobe.
Naime, imam kroničnih problema sa želučanom kiselinom (refluks kiseline iz želuca u jednjak) i gastritisom, pa me zanima što bi mi preporučili kao nadopunu prehrani. Ja sam nekako planirao uzimati whey, ali ne znam za kojeg proizvođača da se odlučim, odnosno što nudi ponajbolji omjer cijene i kvalitete. Inače sam slabije građe - visina 178 cm, težina 64 kg, ali nije mi cilj nešto previše podići tjelesnu težinu odnosno mišićnu masu. Bilo bi mi sasvim dovoljno doći do razine od 69-70 kg. E, sad, zanima me trebao bih li uz whey uzimati još nešto i što? Što se tiče jelovnika izdvojio bih da konzumiram dosta piletine (bijelo meso, batak, zabatak) i puretine - 4-5 puta tjedno, mlijeko ne podnosim, ali zato uzimam dosta kefira i posnog sira te bademe, lješnjake..., od voća samo banane i kruške, a pijem isključivo vodu.

Molio bih nekoga sa sličnom situacijom ili iskustvom da mi odgovori što mi je činiti.

Hvala

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.