New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav svima !!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav svima !!

 Post Reply Post Reply
Author
Ripley View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 21 Veljaca 2014
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ripley Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav svima !!
    Posted: 24 Ožujak 2014 at 11:27
Veliki pozdrav svima!

Evo i moja priča...178 cm visoka, 67 kg teška, već 15-ak godina se stalno bavim nekakvom aktivnošću s prekidima, trčanje, odbojka, pilates.
Od siječnja ove godine krenula sam u teretanu, tri puta tjedno. Prvih par puta trener mi je pokazao neke sprave i vježbe i to je to od njegovog interesa za pomoći početniku,kaže on radi tako do daljnjega ??...od tada tapkam u mraku, guglam, čitam fitness.com.hr i pokušavam skužiti kako dalje stoga vas molim za pomoć, jesam li na pravom putu ili ne, da znam ima li ovo šta radim smisla?

Na treningu radim cijelo tijelo, 10 min zagrijavanja, vječbe cca sat vremena i na kraju istezanje. Ponekad na dane kad nisam u teretani ubacim trčanje vani 30 min, dva puta tjedno. Što se tiče vježbi ne radim svaki put isto, kombiniram par različitih vježbi za ruke, trbušne, leđa i noge, najviše se fokusiram na noge i guzu jer je to najproblematičniji dio. Inače sam takve građe da sam u gornjem dijelu tijela mršavija, a oko struka, guze i bokova ima viška.

Šta se tiče prehrane evo zadnja dva dana :
D: Zobene s mlijekom, medom, bajamima i brusnicama
R: Polpeta od puretine +kiseli kupus+pire+zelena salata
MO: 2 Muffina+jogurt
V: banana

D: sendvić s purećom šunkom
R: teletina +kumpir pečeni u maslinovom ulju+zelena salata
MO: naranča+jabuka
V: salata od šparoga i 2 jaja u tvrdo

Inače radim 8 sati u uredu pa kroz jutro znam pojesti i razna peciva, trudim se za MO pojest i nešto voća jer ručam tek oko 4:30.

Bila bi jalo zahvalna ako bi mi netko napravio plan treninga, ako treba šaljem i slike, pliz, pliz jer ovako sama imam osjećaj da se vrtim u krug. Cilj mi nije mršavljenje već se oblikovat s težinom koju imam.
Hvala unaprijed svima na savjetima   !!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.