New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav svima:)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav svima:)

 Post Reply Post Reply
Author
kazama View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 05 Sijecanj 2012
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kazama Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav svima:)
    Posted: 05 Sijecanj 2012 at 04:08
Još jednom pozdrav svima. Moje ime je Zoran, iz Zagreba sam, intezivno se bavim sportom od osnovne škole, brdski biciklizam, hrvanje, teretana, nogomet i sl. Zadnjih š0-ak godina sam se najviše fokusirao na teretanu/dizanju utega. Sa svojih š7 godina sam imao 67kg i š86cm visine, a sada sa 27 g. variram između š00-š05kg ovisno o dobu godine i š85cm visine(valjda me teretana snizila ).

U zadnjih nekoliko godina sam bio ucitelj mnogim pocetnicima, pokušavajuci prenijeti sve svoje znanje koje sam skupljao godinama iz raznih izvora(internet, knjige, sa koljena na koljeno, i naravno metodom probavanja na vlastitoj koži(mišicima)) o prehrani, zagrijavanju, vježbanju i istezanju i sa sigurnošcu mogu reci da iz svake osobe mogu izvuci njegov maksimum.

Ako tražite osobu koja ce vam pokazati kako trenirati sa obzirom na vaše godine, kilažu i povijest treniranja, koja ce biti uz vas svaki trening, dodatno vas motivirati, paziti da se ne ozlijedite i uputiti vas u pravom smjeru, javite se preko privatnih poruka.

Bilo kakve druge informacije možete saznati također preko poruka.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss


Joined: 12 Svibanj 2009
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 7174
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Sijecanj 2012 at 12:09
Dobrodosao Zorane ;)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.