Pozdrav svima |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahahaha, ocito mi je takav dan da svašta vidim
lijepo da te tvoja kativnost toliko veseli i da te natjeral a na promjenu nacina života, to je pohvalno |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
I Baseball si igrao?
I ja sam isto Koja uživancija, raspališ lopticu i optrcavaj baze, jedino kaj mi nije bilo drago bit na bazi i hvatat loptice Konacno naišla na nekoga tko me kuži kad kažem da je baseball jedan od naj sportova Edited by Kate |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Igram ga još uvijek bas ovaj vikend su tekme.
Pa di si igrala baseball,softball prije , mislim igram i ja i jedno i drugo, male su razlike iako mi je baseball ipak baseball, neznam zakaj. iz zg si? Slazem se da je jedan od naj sportova, tolko se zgustas i zadovoljan si kad okines tu lopticu |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam iz ZG-a, Karlovac
Slažem se, kad ispališ lopticu iz tebe izađe sva negativa, toliko je zabavno da te skroz ponese neka euforija |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
aaaa sad mi je jasno, Karlovac je jak u baseballu
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Yes, yes |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |