Posni sir | 
 
    Post Reply  
   | 
  Page <1234 38> | 
| Author | ||
   
   David  
   
   Viden/a u gymu  
    
   Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 01 Lipanj 2007 at 10:38 | 
 |
   
   
 Jedem Dukatov. OK je. Svako toliko umjesam malo kikirikija ili sl. i odlicno je. Dnevno oko 300 g ovisi kako sam raspolozen (posto nisam neki fitness freak, jednostavno jedem sta mi dodje; pa tako i u posni znam staviti 3 velike zlice secera, malo grozdjica i bude mi odlican zadnji obrok)  | 
 ||
| 
   
     
     "Krilati ektomorf" 
     
   
   | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   avantgard  
   
   Cita FAQ  
   Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 04 Lipanj 2007 at 22:23 | 
 |
| 
   
    
   Novi sam ovdje, zanima me zasto tak jedete puno sira, zbog cega je on potreban?? 
    
   
   | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   Mr G.  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 04 Lipanj 2007 at 22:38 | 
 |
| 
   
    
   Zato jer na š00g ima oko š2g bjelancevina, oko 2g masti i oko 2g ugljikohidrata. 
   
  Namirnice malo prouci na: https://www.fitness.com.hr/images/clanci/sastav-namirnica.jpg  | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   avantgard  
   
   Cita FAQ  
   Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 04 Lipanj 2007 at 22:43 | 
 |
| 
   
    
   Jel bi valjalo onda jest i sardine iz konzerve umjesto posnog sira, tune... 
    
   
   | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   laac  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 27 Kolovoz 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 25  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 07 Sijecanj 2008 at 19:29 | 
 |
| 
   
    
   jel je zdrav i domaci sir (ali pravi domaci) kao i posni...iako sadrzi vise masti ? 
   
   | 
 ||
| 
   
     
     the mystery of life isn't problem to solve but reality to experience.
     
   
   | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   Mr G.  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 07 Sijecanj 2008 at 21:59 | 
 |
| 
   
    
   Domaci sir, od kumice sa placa, je mastan tako da se ne moze usporedjivati sa posnim.  
   
  Posni je svakako bolja varijanta.  | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   direktor  
   
   Viden/a u gymu  
    
   Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 07 Sijecanj 2008 at 23:28 | 
 |
| 
   
    
    
je,posni je skoro uvijek bolja varijanta,ali u fazi mase mi je dobar i od kumica,jeftiniji je i ukusniji,to svakako. 
   
  zapravo kad pogledam posni uopce vise ni ne jedem,ni tunu..i slicne ljigavije.. piletina br.š ! i brdo proteina u prahu.Jeza me hvata kad se sjetim koliko sam vremena potrosio u kuhinji na pripremu hrane ( proteini,masti.povrce,uh..) pa priprema hrane za posao..pa hvatanje povoljnog trenutka kada to pojesti,pa tako 6-8 puta dnevno.. sad shakeam u 5minuta s komadom crnog,integralnog kruha,i mir bozji.  | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 08 Sijecanj 2008 at 17:20 | 
 |
| 
   
    
 
    Kao na sve tako i tu gledamo sastav (proteine, uh i masti). Uglavnom, posni sir je kvalitetan izvor proteina.   | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 08 Sijecanj 2008 at 17:23 | 
 |
| 
   
    
 
 Svi mijesaju pojmove ZDRAVI i DIJETNO. Zdrav je i med pa ga ne jedem.  Masnije je u svakom slucaju, ponekad i duplo ili troduplo. Ako imas izbora....  | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 08 Sijecanj 2008 at 17:25 | 
 |
| 
   
    Dukat posni sir Vidjela sam da ga netko jede pa me zanima.... Ja ga nisam dugo uzimala, jela sam onaj KIM-ov i nekidan sam uzela opet Dukatov i primjetila da je puuuuno meksi nego kad sam ga zadnji put jela. Jel takav vec duze ili sam i naletila na neki mladi....?  | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   crystal planet  
   
   Viden/a u gymu  
    
   Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 09 Sijecanj 2008 at 12:27 | 
 |
| 
   
    
   osobno jedem samo dukatov i svida mi se. mekan je, ima dobar okus, pogotovo kad je svjez. 
   
     al nisam nikad jela od drugih proizvodaca pa nemrem usporedit | 
 ||
| 
   
     
     Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju. 
     
   
   | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   enaa  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 09 Sijecanj 2008 at 13:01 | 
 |
| 
   
    
   Ja jedem i Dukatov i KIM-ov. Ne znam kakav je Dukatov bio ranije, medjutim sada je sasvim ok.  
    
   
   | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   Mr G.  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 09 Sijecanj 2008 at 14:20 | 
 |
   
   
 Probaj Dukatov zrnati sir (200g)   -> Puno je bolji nego taj posni (ja ga zovem beton  ) | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   crystal planet  
   
   Viden/a u gymu  
    
   Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 09 Sijecanj 2008 at 20:19 | 
 |
   
   
 haha, istina, kad ga otvorim navecer i jedem slijedeci dan opet taj isti, dobi malo kiselkast okus i onda bas nije najbolji, al svjezi je super. zrnati? probat cu, tnx ![]()  | 
 ||
| 
   
     
     Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju. 
     
   
   | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 10 Sijecanj 2008 at 16:12 | 
 |
| 
   
    
 
 cccc, opet ti s tim zrnatim.....  A cuj.... posni ima š0%, a zrnati 20% m.m., tako da.... Znam da je finiji, ali je i DUPLO masniji!  | 
 ||
![]()  | 
 ||
   
   Mr G.  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 10 Sijecanj 2008 at 16:44 | 
 |
| 
   
    
   
A cuj...bolje zrtvovat to malo masti za dobar okus i uzitak pa to poslije potrosit.  
   
  ![]() A opet nekakvih 2-3g masti na š00g nije puno (uz š2g bjelancevina i nes sitno uh). Edited by Mr G.  | 
 ||
![]()  | 
 ||
    Post Reply  
   | 
  Page <1234 38> | 
| Tweet | 
| Forum Jump | Forum Permissions  ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum  | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Topic Options
   
   
 Post Options
 Thanks(0)
 
 Mr G. wrote:
   
   
   
 slatko.....
   
  al nisam nikad jela od drugih proizvodaca pa nemrem usporedit
 -> Puno je bolji nego taj posni (ja ga zovem beton 
 imam trenutno u frizideru i jedan i drugi. 