New Posts New Posts RSS Feed - Pomoć (oko mišične mase )
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pomoć (oko mišične mase )

 Post Reply Post Reply
Author
steva View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 13 Srpanj 2015
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote steva Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pomoć (oko mišične mase )
    Posted: 08 Kolovoz 2015 at 08:47
Pozdrav ja sam Stjepan, imam 21 godinu. Živim u Velikoj Mlaki (mjesto pored grada Velike Gorice), studiram na fer-u.
Htio bih vas zamoliti za bilo kakav savjet i pomoć oko treninga i prehrane za dobivanje mišične mase, jer već nekoliko godina pokušavan nabaciti koji kg mišiča ali bezuspješno (tj. mislim da je više stvar u mom ne znanju i mentalnom sklopu jer kada i uspijem nabaciti koji kilogram uspanićim se da se opet ne udebljam i ne "u mastim" kao što sam bio prije kojih 6 godina).
Visok sam 178cm i imam oko 59kg. Neznam zašto ali jednostavno se bojim pojesti neke stvari kao što su čokolada ili npr. kada mama radi nešto za ručak odmah se uspaničim ako stavi malo više ulje (iako ga ona ustvari za razliku od ostalih ljudi niti ne stavlja tako puno), bojim se nekada i jesti neke namirnice kao što su mlijeko, voće i općenito namirnice koje sadrže ugljikohidrate i masti nekada( i njihova vremenska tempiranja)....Doma imam šipu za zgibove, vijaču, dvije bučice od 10 kg, jednu girju od 16 kg i od 20 kg.
Oprostite na mom užasnom pismenom izražavanju i unaprijed hvala na bilo kakvom savjetu i pomoći.
(spreman sam na rad i discipliniran sam, ali isto tako sam dosta povućen i sramežljiv pa mi je nekada dosta neugodno nešto pitati (ali sada se pokušavam pomalo barem preko foruma toga osloboditi)...)

LP
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.