New Posts New Posts RSS Feed - Početnik! Pomoć!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Početnik! Pomoć!

 Post Reply Post Reply
Author
Godfather1985 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 01 Ožujak 2012
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godfather1985 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Početnik! Pomoć!
    Posted: 12 Sijecanj 2014 at 00:48
LP, trebala bi mi mala pomoć jer evo od sutra krećem u teretanu. Prvo, ne želim ništa pretjerivati i nabijati neku masu, samo želim raviti trbušne mišiće, grudi i nesto malo ruke. Što se tiče prehrane, našao sam jedan plan kojega ću se drzati tjedno (bez puno masnoća, uglavnom posni sir, piletina, riža, krumpir, manje kruha, puno vode, whey itd.) Zanima me koji je najbolji whey u mom slučaju ( razvoj trbušnih mišića i grudi ) i koje bi vježbe bile najučinkovitije?? Isto tako me zanima ako se drzim prehrane i redovno idem u teretanu ( pon, srijeda, petak i ponekad subota po sat vremena vjezbanja), naon kojeg vremena će se vidjeti rezultati??

Ako netko ima plan prehrane svakako ce mi dobro doci da si malo poslozim stvari, i naravno kao sto sam rekao, preporuka za pravi whey i najbolje moguće vjezbe.

Hvala. LP
Back to Top
amalia View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 11 Rujan 2013
Status: Offline
Points: 31
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote amalia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2014 at 10:28
Pozdrav Godfather1958!

Pozdravljam također i sve tvoje dobre odluke, ali moram ti malo i razbiti mitove i uvjeriti te da odustaneš odmah u startu od te ideje "malo ću više raditi trbušne mišiće, grudi i nešto malo ruke"!!! Vjerujem da ne želiš izgledati ovako:



Nego, moj ti je prijedlog ako se želiš lijepo izgraditi, a ne nabijati "nekakvu masu" radi klasične full body workout treninge s težinom tijela ili manjim težinama utega. Takodjer ubacuj si dovoljno cardia kako bi fino doveo u red sveukupnu kondiciju.

Što se rezultata tiče iz vlastitog iskustva kažem 2-3 mjeseca, ništa nije preko noći i treba biti strpljiv. Whey ti neće pomoći u razvoju određenih dijelova tijela, već on služi prvenstveno kao nadopuna proteinskoj prehrani, jer vjerujem znaš za izgradnju lijepih mišića nije dovoljno samo vježbati već treba imati u prehrani dovoljno proteina!

Sretno!


Back to Top
Godfather1985 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 01 Ožujak 2012
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godfather1985 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Sijecanj 2014 at 23:15
Prijatelju hvala na odgovoru. Zanima me dali mi ide u prilog to što sam se bavio nogometom i praktički svaki dan sam trenirao, bio u odličnoj formi. U jednu ruku mi je ostala definicija jer sam prije imao okej razvijene trbušne mišiće i prsa, samo sam se sad malo opustio i dobio koju kilu, pa dali to ide nekako u prilog da mi se redovnom vjezbom i prehranom u nekom kraćem roku vide rezultati???

A što se tiče ovog za noge, isto tako, noge su mi od nogometa razvijene, a pod tim da bi se fokusirao na gornji dio tijela nisam mislio potpuno zanemariti noge, radio bih treninge i za njih, ali više bi se posvetio trbusnim i prsima.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.