Pitanje |
Post Reply ![]() |
Author | |
pticaistra ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 19 Ožujak 2012 at 19:38 |
Mene zanima dali proteini i sve to za mišice može otopiti celulit i koji proizvodi bi bili najbolji.
Zanima me necije neslužbeno mišljenje...... I što najbolje djeluje. Dali ima netko tko je probao i da djeluje. Ja sam vježbala i sad neko vrijeme ne vježbam iz zdravstvenih razloga... pa se dosta nakupilo. Pa bi voljela kad krenem opet u akciju da znam da ce mi nestati i to dosadno smetalo. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pticaistra ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvar je u tome da ne želim smršaviti jer imam 52kg i visoka sam 166cm, molim vas pomozite ako nešto znate.
Kako ga skinuti a da bude uspješno i dugorocno?? |
|
![]() |
|
animal87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
proteini ili bjelancevine ne skidaju celulit, oni pomazu u izgradnji misicne mase i oporavku nakon treninga.
celulit skida adekvarna dijeta i dobar trening,bio aerobni ili anaerobni.
ako si mislila bas na neki suplement koji skida celulit/kile, onda pogledaj pod fatburner,mada opet...bez treninga i sredjene prehrane nema pomaka.
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
![]() |
|
A koliko bi pomogao CLA ili L-KARNITIN?
|
|
![]() |
|
animal87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
nemogu ti nesto pametno reci jer nisam koristio nista od toga...sigurno da bi donjelo naki rezultat.
ali kao sto sam rekao, na prvom mjestu prehrana,pa trening...pa onda nesto od suplemenata
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Ne trebaju ti nikakvi fat burneri, l-karnitin je bacanje novaca (osim ako imaš viška, pa ti se troši). Sredi prehranu i trening, kao što su ti rekli i to je to, osiguraj kalorijski deficit (znaci, potrošiš više energije, nego što uneseš hranom).
p.s.napiši nam jelovnik, primjer jednog prosjecnog dana! ![]() Edited by zika - 19 Ožujak 2012 at 21:05 |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
|
Eh bila sam jedanput na dijeti pa sam završila u bolnici.
Bila sam nekada dosta popunjena najviše sam u životu imala 63kg pa ga nisam nikad imala i otkada sam pocela vježbati a to je prije 3 godine poceo je sve više dolaziti a ne kužim zašto? Jedem svašta zadnjih 1godinu pa neznam dali je radi toga..... ![]() |
|
![]() |
|
Neznam dali bi pomoglo da ne jedem više nikada slatke hrane,itd....
Mislim da bi ali to je teško..... tj. izdržala bi ja to ali da znam da cu i postici nešto sa time. I nije da mi se troši ali bi htjela da imam nešto što ce mi dodatno pomoci. Pila sam dva mjeseca natašte tople limunade(dva limuna na jednu cašu vode) i niti od toga ništa. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |