New Posts New Posts RSS Feed - Oslic s đumbirom (R)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Oslic s đumbirom (R)

 Post Reply Post Reply
Author
Deni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 01 Studeni 2009
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Deni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Oslic s đumbirom (R)
    Posted: 26 Travanj 2010 at 12:14
Umjesto oslica možete staviti bilo koju drugu vrstu filetirane ribe.

Sastojci:
  • 800 g fileta oslica
  • đumbirov korijen
  • 4 mlada luka
  • peršin
  • sol, papar
  • š žlica smeđeg šecera
  • 2 velike žlice pinjola
  • 2 velike žlice maslaca
  • š žlica vode
Priprema:

Mladi luk ocistite i nasjeckajte. Isto ucinite s peršinom, a đumbir ogulite i naribajte. Sve te stastojke pomiješajte u zdjeli i dodajte šecer, pinjole i š žlicu vode te stavite sa strane.

U međuvremenu oslic operite, posušite papirnatim ubrusom te ga zacinite solju i paprom. Uzmite foliju, otrgnite toliko komada koliko ima odrezaka oslica, i to u formatu 20x20 cm. Na svaki komad folije stavite oslic, prelijte zacinima, a na vrh stavite malo maslaca. Presavinite foliju preko svega, da se napravi mali paketic te stavite peci u zagrijanu pecnicu na 200 stupnjeva oko 20-ak minuta.

Oslic ce biti još ukusniji, ako ga ispecete na roštilju. Ovako spremljen oslic poslužite u foliji, sa slanim krumpirom ili kuhanim povrcem zacinjenim maslinovim uljem i cešnjakom.

Izvor www.finapapizza.com

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.