New Posts New Posts RSS Feed - ola :)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

ola :)

 Post Reply Post Reply
Author
black-purple View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 08 Veljaca 2012
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote black-purple Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: ola :)
    Posted: 08 Veljaca 2012 at 22:39
pozdrav svima!
nakon dugog citanja zakljucila da je vec red da se predstavim.
pa da krenem.. imam 21 godinu, dosta kila previše (170cm, oko 80kg trenutno bi rekla, necu znat, to me deprimira). nekad (prije 3 godine) imala 63kg i bila sama sebi super. kaj se desilo? na 2-3 mjeseca doslovno okrenula dan i noc, i naravno prestala trenirati (do onda 3x tjedno tae bo i 2x pilates) i eto.. poslije tog trenirala tajlandski boks 2 godine ali kile nikud, samo su stajale. sad vježbam 4xtjedno po sat/dva (znam, znam, kardio i utezi..) i nakon 4 mjeseca vidim neke promjene, ojacala jesam, izgubila par kila jesam, osjecam se puno bolje nego prije.. krece se to sve nekud i sad na proljece krecem u školu trcanja. imam tipicnu figuru sata, s uskim strukom i velikom guzom, jel.. "problem" je jedino to da sam vegetarijanac pa muku mucim s proteinima, ali budem i s tim na zelenu granu došla jednog dana, uskoro nadam se.
i to bi bilo sve od mene... sigurno budem imala par pametnih pitanja za koji dan ;)
citamo se   
Back to Top
LucyFer View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 06 Veljaca 2012
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LucyFer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Veljaca 2012 at 23:00
hej! evo i ja muku mucim,a vjerujem da su svi mucili prije dolaska tu. Ja se cijeli zivot borim sa salom na trbuhu i struku. trenirala sam karate 12 godina i onda prestala pa dosla na 75 kila (visoka sam 175). onda sam jedan dan rekla dosta i prestala jest pa dosla na 50 kila i izgledala odvratno,a onda je dosao i jo-jo efekt i nagurala 85 kila! ok,jela sam ko stoka i pila uzasno puno pive. eee onda me uhvatila operacija crijeva nakon koje sam morala pazit sta jedem i dosla na 63 kile i osjecala se super,samo sam bila sva mekana kao spuzva jer se nisam smjela sa nicim baviti i naprezat. Prije 6 mj sam se vratila na normalnu prehranu i dobila 7 kila. e sad opet muku mucim sa skidanjem tih kila jer se ne osjecam dobro,nadam se do ljeta skinut to jer mi se ne cini previse,a o zelim se omisicavit malo. znaci samo prehrana,fizicka aktivnost i upornost i motivacija! Mi smo tu da te bodrimo i dajemo ti savjete (pazi ja pisem MI,a i meni trebaju savjeti) :P Uglavnom,nemoj odustajat i za 4 mjeseca cemo se divit jedna drugoj! ;) samo oštro! Pozdrav! x)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.