New Posts New Posts RSS Feed - Odlazak
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Odlazak

Post Reply Post Reply Page  <1234>
Author
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Rujan 2009 at 17:24
 Ma da da..baš da vidimo i ovo...svaki put isto...moderatori bi trebali opominjati neke druge, a ne ljude tipa Thorna..koji ako i daju sarkasticne primjedbe, imaju i nekakvo znanje....;)
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 22:07
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Originally posted by Lega Lega wrote:

Ako jedna mora, i ja biram prvu.
Ali zašto bi morala biti samo jedna? :)

Problem je u konstantnom ponavljanju jedno te istog.

A ovak ce se to događat kroz postojece podforume.

Kad uvedemo stickye, u njima cemo strogo naglasiti da ce sve novootvorene teme bitii obrisane ukoliko ce tražiti odgovor koji je vec objašnjen u stickyu.

Može
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 21:55

Kad uvedemo stickye, u njima cemo strogo naglasiti da ce sve novootvorene teme bitii obrisane ukoliko ce tražiti odgovor koji je vec objašnjen u stickyu.
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 21:02

Edited by Zoki
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 20:51

Rađe bi da mi u podforumu "predstavite se" kažu svoje ime, odakle su i osnovni motiv / problem zbog kojeg su došli.
Ukoliko bi tamo predstavili svoj problem, mi bi ih tamo s par linkova na vec postojece teme / clanke / video uratke usmjerili i vjerojatno time riješili problem.

Mislim da FAQ + sticky teme su puno bolja varijanta.

Edited by Zoki
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 20:33
 Ako jedna mora, ja ostajem suzdržana  (vaga sam, ne mogu ja tu ništa, zapisano mi tako )
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 20:03
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

š. Proširiti FAQ + dodati sticky teme u podforumima

ja sma za ovo i rado cu pomoci u realizaciji

p.s iako mi se druga tocka na prvi tren ucinila boljom, ipak je prva pametniji izbor

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 17:06

ja sma za ovo i rado cu pomoci u realizaciji

p.s iako mi se druga tocka na prvi tren ucinila boljom, ipak je prva pametniji izbor
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 15:59

Eto nakon dugog vaganja ova 2 prijedloga na treningu to sam i ja smislila  I jedno i drugo ima svoje pozitivne i negativne strane, tako da sam na 50:50 - onda je najbolje da bude oboje, dakle

PN Certified Coach

Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 13:17

A zašto ne može oboje?
(Neka pdf "Pocetnici" bude svojevrstan "Predstavi se" gdje ce ljudi ostaviti ovako nešto:

Puno problema, molim strucnu pomoc

+ š

Razbaštinili ste mi temu sunce vam vaš
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 11:46
  A zašto ne može oboje?
(Neka pdf "Pocetnici" bude svojevrstan "Predstavi se" gdje ce ljudi ostaviti ovako nešto:

Puno problema, molim strucnu pomoc

Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 11:20
Ajmo glasanje kako riješiti pocetnike:

2. kreirati podforum naziva "pocetnici"

Glasajte svi.

Edited by Zoki
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 11:06

Ma je decki, nije da niste u pravu..

Može Zoki, to zvuci dobro ;)

Onda ovdje, da zakljucim, samo možemo potaknut ljude da prvo nego što nešto pitaju procitaju FAQ i sticky-e gdje ce nac neka osnovna nacela, i onda da dođu sa konkretnim pitanjem i svim važnim podacima vezanim uz njega - tako cemo izbjec to slanje na FAQ ( i to dosadi ) i omogucit kvalitetan savjet.  Samo ne bježite, sudjelujte

PN Certified Coach

Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 10:57
  Znam zoki ali svejedno je i ovako nepregledno jer ne možeš raspoznati koja tema je ponavljanje jednog te istog a koja tema je malo zrelija i naprednija.

Nema se tu šta pretjerano razmišljati, pocetnik je pocetnik. Ne razlikuje brašno od wheya, ne zna šta je koja sprava u teretani, ne zna izvoditi temeljne vježbe, kuhinja mu je sci-fi, svi dodaci prehrani su otrov ili steroidi, misli da je klopanje junka pravi put dobivanja mase, za definiciju bi samo trcao itd...

Ugl, mislim da bi se vec prepoznali oni koji se smatraju pocetnicima.

Ono dođe u taj pdf pocetnici, iznese svoje litanije s mukama i problemima koje su vezane i za trening i za prehranu i suplemente jer on o tome baš i ne zna puno i onda netko nađe volje i odgovara itd.

Tako da onda ostale teme budu procišcene i ajmo rec level up.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 10:42

A ono što ti predlažeš, a vidim i dosta prakticiraš bi bilo poželjnije u recimo podforumu Pocetnici jer tamo to nekako i prilici

Problem s forumom "pocetnici" je taj da bi tamo vjerojatno bilo stvarno svakakvih pitanja - vezano za vježbe, prehrana, opremu i sl.

Pošto postoje vec podforumi - vježbanje, prehrana, ostale teme - bilo bi mi glupo da se takve teme ne smjeste tamo.

Opet , kako cemo okarakterizirati koja pitanja / teme bi tamo trebale ici..
U jednoj temi mogu postojati jednostavna te kompleksna pitanja -> sve u jednoj temi.

Nadalje.. svaki pocetnik ce postaviti svoje pitanje i opet ce im trebati odgovoriti, pretpostavljam da bi ta pitanja bila vrlo slicna odnosno gotovo jednaka.

Cilj nam je da sa FAQ podforumom odstranimo sva ponavljanja i gubljenje energije na konstantno iste odgovore.

Riješit cemo to sve sa proširenjem FAQ-a i sa sticky temama u ostalim podforumima.
Mislim da je to pravo riješenje.

Vi?
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2009 at 10:29
  Gym g, kroz F.A.Q ove i Stickye (kojih još nema u svakom podforumu) uštedimo vrijeme i sebi i onima koji trebaju savjete.

Nije efikasno i iziskuje dosta vremena i energije kada moraš svakom ponaosob objašanjavat osnove. Zato je ucinkovitije djelovati na veci broj ljudi sa manjom kolicinom resursa (teksta). Na kraju, i preglednije je.

A ono što ti predlažeš, a vidim i dosta prakticiraš bi bilo poželjnije u recimo podforumu Pocetnici jer tamo to nekako i prilici
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1234>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.