odakle smo |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||
MissKatarina ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 04 Rujan 2010 Status: Offline Points: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Blizu Sesveta. :) Al ko da sam tamo- škola i sve
![]() |
||
![]() |
||
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
|
Tražim stan na zapadnom djelu grada (Gredice, Jarun, Vrbani, Pecko, Knežija, Srednjaci...) pa nadam se selim kroz koji mjesec |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
pa kad je ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Malo je i zbunjujuci bio onaj dio da si iz Valpova i to
![]() |
||
![]() |
||
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
|
nisam gledao... ;)
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Da, to bi bilo odlicno - Fš u blizini ZG-a. Napisao sam odakle sam - Novi Zagreb. ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
|
http://www.bistra.org/gb/š0š2-š6.pdf
stranica š8/š9 ne znam od kuda si, ali ja koji zivim tamo sam cuo za to prije 2-3 tjedna prvi puta... |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
A odakle ti ovaj info za Fš stazu? Ovo mi je prvi glas.. |
||
|
||
![]() |
||
|
A inace? |
||
|
||
![]() |
||
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
|
trenutno Dubrava - Zagreb
|
||
![]() |
||
|
bistra...
westgate, sljeme, a F! se pocinje graditi blizu westgatea |
||
![]() |
||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
jedina opcina na svijetu koja ima oooogroman trgovacki centar, skijasku stazu, bolnicu za specijalne bolesti, a u opcinskom glasilu izaslo da se pocela raditi staza za fš vrijedna 300 000 mil €.
|
||
![]() |
||
- Darac - ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
|
Iz Metropole
![]() Zagreb / Kvatric |
||
![]() |
||
|
Novi Zagreb!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |