oblikovanje |
Post Reply ![]() |
Author | ||
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Rujan 2008 at 12:06 |
|
jel mogu na neki nacin oblikovati struk tako da on bude
na sredini (gledano iz naprijed) "udubljen"? lol,neznam kako da vam to predocim, ali ovako nekako " )( ", a ne kako se obicno dobiva struk od trbušnjaka da su kukovi jednake širine kao i rebra. jel na to utjecu križni trbušnjaci?? |
||
![]() |
||
d3m0n ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne kuzim te bas pojablje.
Mogla si naci neku slicicu bilo kakvu na netu di vidis ono sta bi ti zeljela i rec kako do slicne linije. malo objasnit jesi vec vitka ili prvo bi trebala da stuces naslage. Edited by d3m0n |
||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||
![]() |
||
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
|
genetika...
![]() |
||
By:©parogica:)
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
MA KUŽIM TE TOTALNO!!!!!
Eto, zato ti ja i ne peglam više toliko po trbušnjacima! Kad sam skužila da sam dobila kocku od trbuha, znaci ne )( vec I I više ne radim š000 trbušnjaka! ![]() Ali moram ti reci da mi je najbolje za trbušnjake napraviti samo 3 serije po š5-20 ponavljanja, ali sporo, sa zadržavanjem i OBAVEZNO UVLAcENJE TRBUHA - DO KIcME! Probaj, super je! ![]() |
||
![]() |
||
Hammerstrength ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
|
Vakumiranje ![]() |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
![]() |
||
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
|
budem theia! najvjerovatnije budem nakon kardia ujutro samo 25 komada,bez ponavljanja! i tako 5x tjedno....ma odlicno!
samo se još treba natjerat ujutro na kardio! ![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Uh, jutranji mi je najdraži!
||
![]() |
||
Hammerstrength ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
|
Također ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
![]() |
||
|
ajooj,ja bi tako! sad mi je taj jutarnji cista tlaka jer se moram buditi u 5.30 (imam školu stalno ujutro) i bit skroz neispavana 6 dana u tjednu!
![]() |
||
![]() |
||
Fresh ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
|
Malo si sredi prehranu pa ceš se puno bolje osjecati i neceš imati problema sa pospanošcu :-)
|
||
![]() |
||
|
ma ne pomaže
![]() |
||
![]() |
||
Fresh ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
|
Ma pomaže :-)
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |