New Posts New Posts RSS Feed - :O
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

:O

 Post Reply Post Reply
Author
karategirl View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 21 Sijecanj 2010
Status: Offline
Points: 41
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote karategirl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: :O
    Posted: 05 Lipanj 2012 at 20:35
Prije otprilike 3 mjeseca pocela sam nakon jednogodišnje pauze s vježbanjem i okrenula se zdravijoj hrani. Izbacila sam junk food, slatkiše nikada nisam ni voljela. U 2 mjeseca sam došla sa 74 kg na na 70 kg .Gubila sam dosta polako kilograme ali su zato centimetri bili ohrabrujuci. Vježbala sam otprilike 4 puta tjedno( trcanje,treninzi snage i malo joge). Hrana mi se sastojala od svega po malo. 
D= 2 šnite integralnog kruha s malo posnog + zeleni caj + vocna salata
M= vecinom neko voce sa bademima
R= što god starci naprave npr. riža s tikvicama, tijesto itd.
V= miješano povrce(brokule,tikvice,zelena salata)+ posni sa bademima+1 šnita kruha
= nakon treninga 2 caše cokoladnog mlijeka 

E sad stvar je u tome da sam nedavno skroz sve pokvarila, spavanje 0 zbog ucenja, jela sam što sam kod stigla kad god sam htjela , a treninge sam izbacila. Prije 2 tjedna stanem na vagu i na moje cudjenje vaga pokazuje 67,5 kg  :O . Ne razumijem zašto kad je prehrana bila sve, a ne dobra te vježbanje 0 ?

I problem je u tome da sam se prije 2 tjedna vratila vježbanju i zdravijoj hrani i danas stanem na vagu i ona prikazuje 69 kg. Ne razumijem u cemu griješim.
Back to Top
_mrki_ View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 30 Lipanj 2010
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _mrki_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Lipanj 2012 at 20:57
Što se promjene težine tice ne mogu ti sa 100% sigurnošci reci to je zato i zato, ali....

Kod prehrane mi se cini da jedeš dosta kruha (po meni malo previše), a premalo proteina. Ali ako su ti treninzi naporni onda ti treba svakako i trebaju UH.
Voce, riža i tjestenina ti sadrži dosta UH koji kao i sol zadržavaju vodu u tijelu i to možda objašnjava povecanje težine.

Da sumiram. Iako je pad tjelesne težine postojao za vrijeme nevježbanja i jedenja junka, to nije dobro. Nemoj se opterecivati tjelesnom težinom, važnije je kako se osjecaš i kako izgledaš.

Zato natrag na pocetni plan koji ukljucuje sredjenu prehranu i treniranje koji ti je kako vidim davao rezultate i to sigurno rezultate koji su "vjerodostojniji" i dugotrajniji (iako u tvom slucaju možda malo sporiji bar što se kilograma tice).
Patience, persistence and perspiration make an unbeatable combination for success.
Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak
Avatar

Joined: 31 Svibanj 2010
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 4250
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Lipanj 2012 at 22:05
Promjene u tjelesnoj masi i metabolizmu se ne dogadjaju trenutno , tako da si vjerovatno još uvijek bila ubrzanog metabolizma u nekom fat burning modu ........
Inace prehrana nije dobra baš ni kad si pazila
Back to Top
karategirl View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 21 Sijecanj 2010
Status: Offline
Points: 41
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote karategirl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Lipanj 2012 at 06:47
Treninzi su vecinom sat i pol. Trcanje sat vremena i pola sata snage.

Znaci da izbacim kruh?

Kod proteina neznam baš što da unosim zato jer sam vegeterijanac, a laktozu teško podnosim pa jedem samo ponekad posni sir i sojino cokoladno mlijeko. 

Znaci trebam i promijenit prehranu?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.