New Posts New Posts RSS Feed - Nutricionista?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Nutricionista?

 Post Reply Post Reply
Author
babara11 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Travanj 2016
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote babara11 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nutricionista?
    Posted: 25 Travanj 2016 at 03:14
Pozdrav momci!

Pre par dana sam pronasao popust na netu za nutricionisticki pregled (http://www.superpopusti.rs/product/nutricionisticki-pregled-popust-plan-ishrane-dermatokozmeticki-pregled-i-analiza-tela/) evo linka pa ako nekog zanima.
Naime, moje pitanje je da li nutricionista uopste moze nesto da pomogne u odredjivanju moje ishrane kada je u pitanju bodybuilding ili oni teraju svoje tipa: jedi 2 jabuke i 2 pomorandze za veceru i bices super.
Back to Top
Skys_the_limit View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Travanj 2016
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Skys_the_limit Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Travanj 2016 at 18:10
Mislim da je cilj nutricionistima predstavit prehranu koja bi odgovarala većini (dakle ne bodybuilderima, manekenkama i sl.). Oni će ti reći koliki je optimalni unos UH-a, proteina, masti, vitamina, minerala...Objasnit će ti zašto je neko voće ili povrće zdravo i kakve koristi tijelo ima od npr. zdravih omega kiselina, međutim, neće ti odredit prehranu za dodatnu izgradnju mišića osim ako se ne radi o stručnjacima za sportsku prehranu. To je samo moje mišljenje, ispravite me ako griješim.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.