New Posts New Posts RSS Feed - NO SMOKING
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

NO SMOKING

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Travanj 2010 at 22:53
 ja neman problema s time, mislin gadi mi se dim, ali kad dodjen i negdi ljudi puse sta sad briga me njihova stvar oce nece.ali zakon nije dobar sta se tice ugostiteljstva. nadajmo se da ce sad ta odvojena prostorija pomoc nesto
Back to Top
Arthas View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Arthas Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Travanj 2010 at 22:37
iskreno...neman nista protiv pusaca...ali jedva san
ceka...sad napokon kada dodem doma iz vanka ili sa
pica...netriban se prozracivat š6-dana...
Back to Top
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Travanj 2010 at 20:19
Ja sam isto bivši pušac, i priznajem da smo mi još gora šorta od cijeloživotnih nepušaca... mi smo valjda subjektivniji jer smo to prošli pa možemo i suditi. Iako, ne kažem ja da sudim...
Užasno mi sad smeta dim i smrad i jedva sam cekala ovaj zakon, brate ne moš otici na kavu za vrime pauze da ti kasnije cijeli ured ne bazdi ko da si bio do 5 ujutro na nekom šanku.
Kako su se jutros smrzavali po terasama a meni unutra lipo toplo
Strong is the new skinny.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Travanj 2010 at 19:37
 ja san protiv ovog zakona iako san protiv pusenja jer ce ovako ugostitelji dosta popusit. od š5-š9 san bija pusac, vec 2 godine i dozivotni nepusac
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Travanj 2010 at 17:28
Tko je od vas pušac a tko nije?

Kako gledate na novu i ovaj put vjerojatno konacnu zabranu pušenja?

Kakav vam je inace stav prema ovoj lošoj navici?

Ja sam žestoki protivnik cigareta i laknulo mi je kad su donijeli ovaj zakon. Onda su ga opet ukinuli pa donijeli pa opet ispocetka...

Ma nisam je za neke zabrane kao takve, ali ako su pušaci sada zakinuti iliti "građani drugog reda", isto su tako to bili i nepušaci sve ove godine, tako da mislim da s obzirom na sve - ovo je doista osvježenje.

BTW nikog ne kritiziram što puši, to je osobna stvar svakog pojedinca, ali ako je to vec dokazano uništavanje zdravlja, nemora nas nepušace maltretirat s tim na javnom mistu

RESPECT

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.