NO SMOKING |
Post Reply
|
Page <123 |
| Author | |
zmaj
Fitness freak
Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Travanj 2010 at 22:53 |
|
ja neman problema s time, mislin gadi mi se dim, ali kad dodjen i negdi ljudi puse sta sad briga me njihova stvar oce nece.ali zakon nije dobar sta se tice ugostiteljstva. nadajmo se da ce sad ta odvojena prostorija pomoc nesto
|
|
![]() |
|
Arthas
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Travanj 2010 at 22:37 |
|
iskreno...neman nista protiv pusaca...ali jedva san
ceka...sad napokon kada dodem doma iz vanka ili sa pica...netriban se prozracivat š6-dana... |
|
![]() |
|
chaxy
Pali po spravama
Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Travanj 2010 at 20:19 |
|
Ja sam isto bivši pušac, i priznajem da smo mi još gora šorta od cijeloživotnih nepušaca... mi smo valjda subjektivniji jer smo to prošli pa možemo i suditi. Iako, ne kažem ja da sudim...
Užasno mi sad smeta dim i smrad i jedva sam cekala ovaj zakon, brate ne moš otici na kavu za vrime pauze da ti kasnije cijeli ured ne bazdi ko da si bio do 5 ujutro na nekom šanku.
Kako su se jutros smrzavali po terasama a meni unutra lipo toplo
|
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
![]() |
|
zmaj
Fitness freak
Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Travanj 2010 at 19:37 |
|
ja san protiv ovog zakona iako san protiv pusenja jer ce ovako ugostitelji dosta popusit
. od š5-š9 san bija pusac, vec 2 godine i dozivotni nepusac
|
|
![]() |
|
Kate
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12 Travanj 2010 at 17:28 |
|
Tko je od vas pušac a tko nije?
Kako gledate na novu i ovaj put vjerojatno konacnu zabranu pušenja? Kakav vam je inace stav prema ovoj lošoj navici? Ja sam žestoki protivnik cigareta i laknulo mi je kad su donijeli ovaj zakon. Onda su ga opet ukinuli pa donijeli pa opet ispocetka... Ma nisam je za neke zabrane kao takve, ali ako su pušaci sada zakinuti iliti "građani drugog reda", isto su tako to bili i nepušaci sve ove godine, tako da mislim da s obzirom na sve - ovo je doista osvježenje. BTW nikog ne kritiziram što puši, to je osobna stvar svakog pojedinca, ali ako je to vec dokazano uništavanje zdravlja, nemora nas nepušace maltretirat s tim na javnom mistu RESPECT
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <123 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)

. od š5-š9 san bija pusac, vec 2 godine i dozivotni nepusac