New Posts New Posts RSS Feed - nein&#š02;ormiranost ljudi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

nein&#š02;ormiranost ljudi

Post Reply Post Reply
Author
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: nein&#š02;ormiranost ljudi
    Posted: 27 Ožujak 2009 at 19:49
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Ja sam se prije također trudio da nekome nešto objasnim i uvjerim u suprotno, u ovome slucaju tocno i ispravno ali danas kad pocnu takve rasprave samo ovaj rad štedi živce i vrijeme!

baš to :D i ja sam tako.. ponekad još kažem, ali cim vidim da ne slušaju, cao đaci :D
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Ožujak 2009 at 10:17
  Ja sam se prije također trudio da nekome nešto objasnim i uvjerim u suprotno, u ovome slucaju tocno i ispravno ali danas kad pocnu takve rasprave samo ovaj rad

štedi živce i vrijeme!
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2009 at 20:17
Vi muški ste uvik flegma  
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2009 at 20:15
  šta se zamaraš

Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2009 at 19:49
Lako što su oni neinformirani, nego kad tako sole pamet a nemaju pojma o cemu pricaju . Kad sam prije par god išla u teretanu frend mi je reka da pije proteine i skroz sam bila suzdržana, pomalo skepticna  ali se nisam petljala u to jer nisam ništa znala o tome.

Od danas ih redovito

Back to Top
jedna_mala View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jedna_mala Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2009 at 19:35
  vidio frend od frendice kod mene proteine i u cudu me pita "pa zašto ti to piješ?"... rekoh em zbog vježbanja, em želim malo smršaviti pa time mjenjam neke obroke i tako... kaže on meni "pa jesi ti normalna - proteini ti debljaju" bla bla..  onak, wtf decko - jel tebi dobro?

" ja sam samo to pio neko vrijeme.. nisam trenirao i zdebljao sam se cca 5 kg u mj dana" to je spomenuo kao dokaz da proteini debljaju, tj da je ta njegova tvrdnja tocna...
na što mu kažem u stilu ko zna šta si ti pio, al ak si se zdebljao to ti je jer ti je unos kalorija bio veci od potrošenog - drugog nema... on opet svoje "proteini debljaju! nemoj to pit - zdebljat ceš se, ako želiš smršavit prestani jest"  opet - wtf?

on je pio kao napitak od weidera - sa 70% udjelom proteina - tako je rekao.. kaže zove se "CRASH WEIGHT GAIN"

tažim ja na netu i nadjoh što je to:

CRASH WEIGHT GAIN se uzima samo prije vježbanja za energiju i poslije za oporavak. Nikako se ne preporuca uzimanje prije spavanja, neovisno od treninga ili više od preporucene kolicine - u svakom od nabrojenih slucajeva rezultat je masna umjesto mišicne mase. Naime, tijelo svu neiskorištenu energiju uglavnom skladišti u obliku masnog tkiva!

joj, kako me živciraju takvi pametnjakovici..

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.