New Posts New Posts RSS Feed - Nastavak prehrane
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Nastavak prehrane

 Post Reply Post Reply
Author
m3m View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 03 Studeni 2014
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote m3m Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nastavak prehrane
    Posted: 16 Travanj 2015 at 06:35
Prije svega nadam se da je post na dobrom mjestu.
Naime danas je četvrti dan kako sam na uzimanju hrane isključivo putem kašastih sokova i proteina konoplje.Znači uzimam listove povrća(špinat,radić,matovilac,blitva..) u kombinaciji sa voćem i u to ubacim protein konoplje.
Takav obrok uzimam tri puta na dan.
Ovo je za mene veliki plus,zato što sam unazad 4 godine veliki ovisnik o hrani.Ovisnik o prerađenoj hrani,slatkom,i sl.,iako sam "dijete sa sela",trudim se jesti domaće,tako i obitelji pripremam obroke,no ovisnost je tu i vrtim se iz kruga u krug.
Bavim se tijeovježbom unazad tri mjeseca,no rezultati su naravno slabiji jel kad dođem s treninga najedem se svega zdravog i nezdravogConfused
Shvatila sam da mi se u ova tri dana izgubila potpuna želja za slatkim,i prenajedanjem.Ista situacija je bila kad sam prošle godine probala LCHF prehranu,šest tjedana nisam okusila slatko,no prekinula sam taj režim jer mi je probava bila loša(dosta mesa u prehrani).
Zaključila sam da čim krenem s mrvom kruha,zobenim,tijesta,i pola kolača sva moja nastojanja da se zdravo hranim padaju u vodu.
Problem se javlja u mojoj glavi,a to je da sam svjesna da svaka radikalna promjena nije zdrava i da predstavlja šok za organizam,no sa strane nutricionizma,zanima me koliko je tijelo zadovoljno iznutra s ovim načinom unosa namirnica,jeli organizam može dobro funkcionirati na biljnim proteinima kao i na životinjskim?






Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.