New Posts New Posts RSS Feed - namazi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

namazi

Post Reply Post Reply
Author
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: namazi
    Posted: 03 Lipanj 2010 at 15:09
  može...ako ne stavljaš nikakve masnoce u home made namaz.....

ja trenutno posni koristim kao jedini namaz...povrce i to je to .....iako također kruh jako malo jedem.....
Back to Top
AnastasiaB View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AnastasiaB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Lipanj 2010 at 14:23
a znam da su jedno te isto, kad sam stavila taj post me vec pocelo bit sram što sam mamlaz da, imam home made, to može s kruhom znaci? fino, hvala
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Lipanj 2010 at 14:21
Originally posted by AnastasiaBeaverhausen AnastasiaBeaverhausen wrote:

a sad da ja postavim vrlo glupo pitanje...npr namaz od tune sa celerom(bilokoji lagani namaz uostalom), s cim i kako ga jesti ako moram izbjegavati kruh, dvopek npr?

Namaz od tune, misliš nešto tipa rio mare, a to je neš ko pašteta, ak vec hoceš neki namaz od tune-napravi home made i onda to možeš mazat po kruhu jer dobiješ P+ugh obrok.

A dvopek i kruh su jedno te isto
Rijeąeno na PM.
Back to Top
AnastasiaB View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AnastasiaB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Lipanj 2010 at 13:51
a sad da ja postavim vrlo glupo pitanje...npr namaz od tune sa celerom(bilokoji lagani namaz uostalom), s cim i kako ga jesti ako moram izbjegavati kruh, dvopek npr?
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Lipanj 2010 at 13:21
Originally posted by ifaš98š ifaš98š wrote:

ja pazim da namaza bude puno,inace kruh izbjegavam maksimalno pred ljeto prije ce te kruh zdebljat od namaza

Ovisi koji kruh, naravno da bijeli kruh i oni šiptarski obojeni crni kruhovi nisu dobro rješenje ali imaš raženi kruh i slicne koji s nekim izvorom proteina mogu bit odlicni.

A namazi isto mogu bit ok ako se kombiniraju s necim proteinskim inace ih je bolje izbjegavat, npr mazanje na kruh nebi moglo doc u obzir.
Rijeąeno na PM.
Back to Top
mima18 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mima18 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Lipanj 2010 at 13:16
Originally posted by soner_9393 soner_9393 wrote:

Ako ceš vec jest namaze jedi ih u kombinaciji s mesom isl.
Na kruh nije baš najbolje rješenje jer vecina namaza sadrži veliku kolicinu masti tako da dobiješ klasicni UH+M obrok koji nije naj rješenje.

ne volim meso (nisam vegetarijanka ni ništa sl.),jednostavno nikada nisam mogla podnijeti taj okus
Back to Top
ifa1981 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ifa1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Lipanj 2010 at 13:16
 ja pazim da namaza bude puno,inace kruh izbjegavam maksimalno pred ljeto prije ce te kruh zdebljat od namaza
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Lipanj 2010 at 11:55
Originally posted by mimaš8 mimaš8 wrote:

koje namaze koristite (ako ih koristite)?
pazite li na njihovu kolicinu koju nanosite na peciva i kruh?

Ako ceš vec jest namaze jedi ih u kombinaciji s mesom isl.
Na kruh nije baš najbolje rješenje jer vecina namaza sadrži veliku kolicinu masti tako da dobiješ klasicni UH+M obrok koji nije naj rješenje.
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Lipanj 2010 at 10:47
  Ne jedem kruh pa tako ni namaze, ali ako se baš jako zaželim sendvica (iako socnost uvijek postižem hrpom povrca), onda je to Dukatov light ili abc.
Back to Top
mima18 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mima18 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Lipanj 2010 at 09:37
  koje namaze koristite (ako ih koristite)?
pazite li na njihovu kolicinu koju nanosite na peciva i kruh?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.