Na pola puta :D |
Post Reply ![]() |
Page <1 1112131415> |
Author | |
Wednesday ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam kako ti je, mislim da svima s vremena na vrijeme nastupe te žute minute, bitno je da ne prevladavaju, vec da ih savladaš. Kao i u svemu, uostalom.
Ja se trenutno više zabavljam kuhanjem nego vježbanjem, pošto mi je vec postalo opaka rutina, mislim zapoceti p90x, cim nabavim šipku. Ide, svakim danom sve bolje i bolje. :)
|
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
![]() |
|
Jambolija ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 137 |
Nadam se da nece preovladavati, ne smije. haha :)
O pa super, samo tako :D |
|
![]() |
|
Jambolija ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 137 |
Pozz... trenira se, kako-tako jede se. Ma solidno sve. Trenutno imam oko 70kg, 168-169cm visok, nezz tacno.
Uskoro ce biti i nekih slika. Ne dajte da vam drugi upropaste vase ciljeve. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
r4mb0 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Booogami
![]() Svaka čast.
|
|
![]() |
|
Irija ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Bravo!!!!
![]() |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Odlično stari! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
Poz,
Dugo vam se nisam javljao. Bio sam prezauzet skolom, trenirao jednom sedmicno i tako. Kako ste mi vi? Sjedite u toplim sobama kao i ja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Pozz i tebi:)) i sretna Nova
![]() nadam se da škola ide isto kao i miške ![]() šalim se, ali bravo za rezultate dođeš se samo hvaliti.... ![]() |
|
![]() |
|
Ide skola, ne zalim se ![]() Hvala ti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Ma sve pet:)
Koji je plan za dalje? |
|
![]() |
|
I nemam neki striktan plan kojeg se drzim, sad cu preko raspusta 5x sedmicno trenirati, onda kad krenem u skolu to ce se svesti na 2x puta sedmicno ![]() Kako mi ti napredujes? |
|
![]() |
|
Znači da imaš vremena za sve. Samo pamet u glavu.
Zanimao me samo trening, za sada to izgleda jako dobro |
|
![]() |
|
Tako je. Hvala ti jos jednom. Samo mi je zao sto mi je teretana malo podaleko od kuce. Nedavno sam sebi uzeo bench. Moram jos malo kilaze. ![]() |
|
![]() |
|
never-give-up ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Opa, bravo! :)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1112131415> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |