MOZE POMOC? |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
diinnoo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To sam previdio, njihov seik od 550g košta nekih 350 kn(93 KM). Porcija je 55 grama, što znaci da jedan "dorucak" bude nekih 35 kn(9 KM). Hahaha Za te pare se može sastaviti dnevni jelovnik za definiciju, abome i za masu. To je nekih 3 kg zobenih ili 1.5 kg pilecih fileta, 3 kg riže itd. Ako sam negdje fulio u pretvaranju u kune izvinite. |
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
![]() |
|
jass44 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
jedan obrok je 11 kn i to je obrok a ne dodatak dragi...a sejk nije carobni stapic neznam zakaj to svako izvlaci iz kontexta....naravno da bez nekog barem minimalno treninga nista...treba se napravit program prehrane kao i za svakog profi sportasa...a bytheway messi,djokovic,nadal i hrpa ostalih to piju...i to je samo zamjena financija a sve ovo vase je dodatni financijski trosak...jer morate pojest jos brdo drugih stvari da okirjete osale supstance kao sto su vlakna minerali i ostalo...a u shejku imas sve...zakaj bi bila sekta ne kuzim...proizvod je jednostavno jedan od najboljih s obzirom da je referenca da ga ipak koriste fakat najjaci sportasi na svijetu..toliko o tome
|
|
![]() |
|
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
jesi zapeo s tim šejkom,
evo samo da kažem da sam ja pio jedan drugi šejk GNLD (ne reklamiram, dapace vidim koliko sam pogriješio) i skinuo sam ja kile, 25 u 4 mjeseca jer su mi rekli da ce mi to poboljšat zdravstveno stanje kao prehrana stanica itd ( hipertenzija koje se nažaost nisam riješio i pijem tablete i dalje ali sad je tlak normalan barem kad jedem dobro i pametno) šejkovi su skupi, ja planiram uskoro na whey prijeci poslije treninga jer ne bih morao kuhat jaja i odvajat žutanjke itd i otvarat konzerve tune poslije (to radije navecer kad jedem ko covjek da pojedem 2 cijela jaja) al sam onda vidio što sam napravio pa sam poceo pravilno jesti više obroka i tako skidao dalje i sad sam na warrior dijeti koja nije skupa (jedem jednom dnevno što hocu, preko dana jabuku ili jogurt ili nešto orašasto) a za veceru satala piletina, na lešo neka zelenjava, domaci svježi kravlji sir (nabavljam jeftino ali ni posni nije skup) i osjecam se sjajno bez ikakvih šejkova, ne moram ni spominjat da sam izgubio hrpu mišica kad sam bio na tom šejku što se vjerojatno ne bi dogodilo da sam zdravo jeo i tako skidao kile što se tice messija i ostalih, da meni plate toliko da sam poznat i da pokraj mojeg imena stoji herbalife ili neki drugi proizvodjac ja bih uzeo pare al ne znaci da bih pio te šejkove, kao da ne znaju njihovi treneri što je najbolje za njih i bez šejkova lol, možda im treba zamjenski obrok jer im treba cca 5000 kalorija kad su u punoj formi o pripremama da i ne govorim ali to ne znaci da piu baš taj koji stoji pokraj njihovog imena pozz |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
i bilo koji gainer je obrok jer ima u sebi sve nutrijente- proteine, mast i UH..i dont see a point
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |