Mlijeko | 
 
    Post Reply  
   | 
  Page <1234> | 
| Author | |
   
   DarkGift  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 23 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 28 Svibanj 2007 at 19:21 | 
 
| 
   
    Sada mi puno stvari nije jasno u svezi mljeka ... Na forumu pise da je mljeko odlicna stvar nakog treninga jer ima najbolji omjer svega pogotovo š,5% mljecne masti a i alpsko nije lose od š,6% te zbregovo š,6% sa calcijem. Svi imaju na š l - 42 do 47g Ugljikohidrata , 32 do 37g proteina te ostatak masti sto sam procitao da je idealna kombinacija od 45% 35% 30% Uglj. Prot. Mas. Ja vjezbvam 2 puta dnevno po šh vremena i pijem šl mljeku pored ostalih i udebljao sam se pa sada pokusavam jos 2 puta dnevno trcati po 30 minuta ali bojim se da zbog slabog unosa ugljikohidrata dolazi do opadanja misicne mase pa stoga korstim i pijem mljeko ali ako ono stvarno toliko deblja koja korist od njega?  | 
 |
| 
   
     
     When we lose just about everything we are ready to do anything 
     
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Mr G.  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 29 Svibanj 2007 at 13:45 | 
 
   
   
 Mlijeko je dobar proizvod ali ne treba pretjerivat jer sadrzi mlijecni secer od kojeg se deblja. Jogurt ti je bolja varijanta od mlijeka. Mlijeko ujutro kombiniraj sa zobenim pahuljicama a onda popodne kao medjuobrok ubaci 0,5l obicnog jogurta (0,9% m.m) Vise od toga ti ne treba. ![]() Edited by Mr G.  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   themaja  
   
   Viden/a u gymu  
   Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 30 Svibanj 2007 at 13:01 | 
 
| 
   
    obratite molim paznju na etikete. Uzmimo usporedbu kefira, jogurta i mlijeka Mlijeko ima 4,6 g laktoze na š00g, a kefir ima 4,8g, jogurt ima 4,5g..znaci sve je to tu negdje..jedino su kefir i jogurt masniji od npr. obranog mlijeka..osim ako ne papate one od 0.9% mlijecne masti, al meni je to bljak, ko i obrano mlijeko. Poanta je da si dobro izracunate koliko cega trebate u tijelu dnevno i dobro citate etikete.  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 30 Svibanj 2007 at 23:48 | 
 
| 
   
    
 
 
 MA NEMOJ ME ....!!!! FRISKO MUZENO! Stvarno... Svaka cast! Ako ga mozes nabaviti..... Ali jel ti nije malo bljak, onako jos lagano toplo....?  Inace, to ti je NEOBRANO mlijeko i niiiiiije zdravo, a o masnocama da ni ne pricam.  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 30 Svibanj 2007 at 23:51 | 
 
| 
   
    
 
 Mlijeko nisam probala, ali jogurti su mljac!   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 31 Svibanj 2007 at 00:00 | 
 
| 
   
    Osobno, dosta pijem mlijeka (dorucak, kava), ali jos vise jedem jogurtice i posni sir. Razlika je sto su jogurtici fermentirano mlijeko koje manje stetno, ali eto...... Ja sam B krvna grupa pa meni odgovara mlijeko i mlijecni proizvodi, jer moja krvna grupa ima taj enzim za razgradnju m.m. koji je manje zastupljen kod drugih grupa. Eto, ja sam povlastena po tom pitanju, a i osjecam da mi ogranizam to trazi pa ga slusam.  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Signorina  
   
   Viden/a u gymu  
    
   Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 31 Svibanj 2007 at 10:24 | 
 
| 
   
    
 
 I ja isto. Obozavam mlijecne proizvode, i to bas sve, osim samog mlijeka. Ne sjecam se kad sam zadnji put pila cisto mlijeko, ne volim bas niti okus, a i tesko mi pada na zeludac. No za jogurte, sir i sve ostalo bih se prodala. Da, i osjecam dosta veliku potrebu i zelju za tom skupinom namirnica.  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   emilio  
   
   Mixa shakeove  
   Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 03 Lipanj 2007 at 05:50 | 
 
| 
   
    Najbolji jogurt je onaj jogurt koji ima zive bakterije u sebi dok ga jedete..  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 04 Lipanj 2007 at 17:12 | 
 
| 
   
      Grozno zvuci kad to tako napises....  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   avantgard  
   
   Cita FAQ  
   Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 04 Lipanj 2007 at 17:49 | 
 
| 
   
    
   A sta sa pudingom, koliko je on zdrav?? Mislim ne onaj kupljeni gotov nego onaj koji napravis sam kod kuce? 
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Ive_ri  
   
   Mixa shakeove  
   Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 04 Lipanj 2007 at 21:56 | 
 
| 
   
    
   E to bi i mene zanimalo, stvarno nemam pojma, ajmo majo ti sigurno znas? 
    
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Lega  
   
   Pali po spravama  
    
   Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 04 Lipanj 2007 at 22:12 | 
 
| 
   
    
   ja nemam pojma , al vjerujem da nit je zdrav nit je nezdrav  
   
  ![]() ma pricam gluposti...  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   avantgard  
   
   Cita FAQ  
   Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 04 Lipanj 2007 at 22:16 | 
 
| 
   
    
   On bi valjda trebao biti dobar zbog sadrzaja mlijeka, ali neznam zbog sastojaka smjese za puding?? 
    
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Signorina  
   
   Viden/a u gymu  
    
   Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 04 Lipanj 2007 at 23:02 | 
 
| 
   
    Pa puding mi bas ne zvuci zdravo. Secer, aditivi, okusi itd. Mogu si mislit koliko jagoda ima u pudingu od jagode. A mlijeko se moze pit i samo. Za zasladiti se je sigurno bolja cokolada, i to crna.  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   emilio  
   
   Mixa shakeove  
   Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 05 Lipanj 2007 at 22:21 | 
 
   
   
  .jogurt koji ima zive aktivne bakterije,,one bakterije koje su upotrebljene za fermentaciju pasterizovanog mlijeka zive jos uvijek u jogurtu...te male bakterijice rasclanjuju secer u mlijeku pretvarajuci ga u jogurt...
mislim da bi to maja najbolje mogla objasniti........  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Theia  
   
   Pali po spravama  
   Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 06 Lipanj 2007 at 00:04 | 
 
| 
   
    Punig je kalorijski ok. Mrvicu vise od nekog vocnog jogurta. Onaj dukatov je napravljen s mlijekom od 0.š mm.  | 
 |
![]()  | 
 |
    Post Reply  
   | 
  Page <1234> | 
| Tweet | 
| Forum Jump | Forum Permissions  ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum  | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Topic Options
   
 Post Options
 Thanks(0)
 

   
 DarkGift wrote:


   
   
   
   
.jogurt koji ima zive aktivne bakterije,,one bakterije koje su upotrebljene za fermentaciju pasterizovanog mlijeka zive jos uvijek u jogurtu...te male bakterijice rasclanjuju secer u mlijeku pretvarajuci ga u jogurt...
