New Posts New Posts RSS Feed - mijenjanje treninga
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

mijenjanje treninga

Post Reply Post Reply
Author
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: mijenjanje treninga
    Posted: 06 Svibanj 2009 at 15:47
Tako i minjam, kad mi dosadi 
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2009 at 14:57
Originally posted by ewie ewie wrote:

Mene zanima nakon koliko triba minjati program treniranja... Negdi sam citala da ljudi minjaju uglavnom nakon 3 miseca...

Jel u redu ako ja svako malo nešto minjam, neki dvd izostavim taj tjedan, ili npr. sad sam doma brzo hodala za LI natašte i tako...

Mijenja kad god ti osjetiš da ti je dosadio program, a ne se orijentirati prema nekim pravilima. Mene su recimo upravo takva "pravila" odvela na krivi put.

Ono što sam primijetio kod sebe je to da što više imam staža u teretani da sve cešce moram mijenjati program treninga - jednostavno se dosta brzo naviknem na jedan režim i onda moram bit virtuoz pri sklapanju programa
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2009 at 14:10
Mene zanima nakon koliko triba minjati program treniranja... Negdi sam citala da ljudi minjaju uglavnom nakon 3 miseca...

Jel u redu ako ja svako malo nešto minjam, neki dvd izostavim taj tjedan, ili npr. sad sam doma brzo hodala za LI natašte i tako...
Back to Top
Imachine View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Imachine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2009 at 11:42
"ima i druga teorija erobnog treninga: vaga ti stoji i stoji, ne mice se a onda samo najednom se dogodi ko neki klik u tijelu i pocnes gubit kile i to evidentno"
to se meni desilo- zaglavila na određenoj kilaži a onda je krenulo. ekipa u teretani je mislila da sam smršavila u mjesec dana a to je vec bio peti mjesec treninga. dakle - ne odustaj moraš pokrenuti proces a za to treba par mjeseci.
ne odustaj
Back to Top
evica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote evica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Travanj 2009 at 20:02
  eh,kad ce ta potrebama za "unutarnjim rezervama"?? hehe..
Back to Top
Noor View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Noor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Ožujak 2008 at 14:02

Bok Ines,

ja u teretani imam 5 crobnih sprava - bike, traka, steper, orbitrek i veslanje. idem svaki dan ali uvijek kombiniram tri od tih pet sprava. svaku odradim po 20-25 min, a izmedju radim trbusnjake i  pomalo neke utege. sad idem vec mjesec dana. istina, tijelo ti se navikne s vremenom. meni je trener razbio dosadu time da mi je digao normu konkretno - opterecenje, a time i potrosnju kalorija. u tih mjesec dana skinula sam 3 kg ali i korigirala prehranu (5 obroka  uz max unos do š500 kal dnevno). trener mi je neki dan takodjer rekao da uz moj tempo odlaska u teretanu i crobne sprave je realno ocekivati da gubim š kg tjedno. ako u tome uspijem - do ljeta sam fit.

ima i druga teorija erobnog treninga: vaga ti stoji i stoji, ne mice se a onda samo najednom se dogodi ko neki klik u tijelu i pocnes gubit kile i to evidentno.

svaki organizam je drugaciji, ali jedno im je zajednicko: pocnemo mrsaviti onda kad nase tijelo shvati da svoju potrosnju energije (potenciranu treningom) ne moze namiriti iz dnevnog unosa hrane vec da mora posegnuti za "unutarnjim rezervama" tj - mascobama u nasem tijelu.

Back to Top
ines View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ines Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Ožujak 2008 at 19:37
kada je pozeljno mijenjati vrstu i duljinu crobnog treninga? cula sam da se tijelo navikne na izvodjejne vjezbi,pa se kasnije sporije mrsavi nego na pocetku 
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.