Luna Scarlet prijava :) |
Post Reply
|
Page <1 5678> |
| Author | |
katniss
Viden/a u gymu
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29 Travanj 2012 at 21:05 |
|
ej, došla sam ti zaželit sve najbolje, obje smo kod davora, vjerujem da ce nam puno pomoci i upregnut nas :)
a ti ostvari sve ciljeve koje želiš i samo hrabro, nema odustajanja, bit ce teško al izdržat cemo i uhvatit dobar ritam i dobre navike ![]() |
|
![]() |
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu
Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29 Travanj 2012 at 11:49 |
|
I ja, zato sam uvjerena da cu raditi kako treba 2 mjeseca. Taaako me zanima na sto cu liciti kao mrsava, vec predugo godina se nisam vidila u tom izdanju
|
|
|
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
|
![]() |
|
pandora
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26 Travanj 2012 at 23:02 |
|
ma ja vjerujem da ce to bit dobro na kraju. imaš takav oblik tijela da nece nestat te obline. ucvrstit noge i ruke, trbuh izravnat i bit ce to super
jedva cekam da vidim promjenu na kraju
|
|
![]() |
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu
Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26 Travanj 2012 at 21:54 |
|
Hvala ti
![]() Ma ovaj put moram doseci ono sto zelim. Meni nije problem toliki sto volim klopat, nego mi je problem sto volim znati da stvari radim ispravno a sad kad je gubitak kilaze pao neznam u cemu je stvar, i onda kad je stalo sam rekla sama sebi - ah well, ovako-onako ne mrsavim, zasto onda da ne uzmem onaj red cokolade ili one kekse i tako... Sada znam da u 2 mjeseca necu moci doci do cilja, ali znam da cu naucit ispravan put kako da do cilja dodjem. To mi je glavna motivacija :) Istina, nije bas zategnuta Nayer, ali onako mi je fora, putena. Meni je dodatni strah da necu u ovom procesu izgubit obline, iako sam uvjerena da mi obline nisu od debljine (uvijek sam, i kao mrsav(ij)a imala odlicne obline). Ne zelim bas biti skinny skinny, iako mislim da to ni nemogu jer bas imam takvu gradju (cisti primjer - prsa i bokovi su mi 105cm, potpuno jednaki, a struk je 80cm). Ma lako i za Nayer cak, ova slika je motivacijska prije pocetka svega, a onda da vidimo di ce me Davor odvest hehe Iskreno, ful me zanima kako cu izgledati na kraju cijelog procesa. |
|
|
|
|
![]() |
|
pandora
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26 Travanj 2012 at 15:26 |
ma ne želiš izgledat ko ona no da ne budem off. imaš dobru gradju tijela , lijepo oblikovan i struk i guzicu tak da vjerujem da ce to izgledat super kad smršaviš Edited by pandora - 26 Travanj 2012 at 15:30 |
|
![]() |
|
Zlatokosa
Cita FAQ
Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26 Travanj 2012 at 14:23 |
|
Odlicna wish fotka |
|
![]() |
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26 Travanj 2012 at 05:41 |
|
Meni je to izgovor bio za - a kaaad cu ja jadna naci vrijeme za kuhanje kad sam STAAAALNO na faxu. Ok, stvarno budem po cijele dane, evo sada sam vec budna, danas 12 sati radim i pisem ispit 2 sata. Ovaj tjedan je extrem ali pokazuje da ne pretjerujem. However, prestala sam koristit izlike, koristim zdravije varijante klope i spremam noc prije :)
Evo sad si tocam zobene npr. haha :D |
|
|
|
|
![]() |
|
Sun Chi
Viden/a u gymu
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26 Travanj 2012 at 01:04 |
|
Potpis ko kuca ;)
|
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
![]() |
|
hakuna-matata
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26 Travanj 2012 at 00:54 |
|
Meni je redovno izgovor bio da sam preumorna za vjezbanje nakon x sati na faksu i x na poslu.
Dok nisam shvatila da se uz vjezbanje puno bolje i odmornije osjecam. Ako nista, kvalitetnije spavam i bioritam mi je ujednaceniji.
|
|
![]() |
|
Sun Chi
Viden/a u gymu
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26 Travanj 2012 at 00:41 |
|
Ako nisu ispiti onda je posao... prva stvar koju sam polozila na faksu je smisljanje izgovora, hahahaha :D
Btw svidja mi se wish-slika :) |
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
![]() |
|
hakuna-matata
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26 Travanj 2012 at 00:29 |
|
Vidim, ima puno studosa koji rade.
Skoro pa da nam je to izgovor za izgled
![]() |
|
![]() |
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Travanj 2012 at 23:58 |
|
Odlicno, hvala ti Gym
![]() Slusat cu Davora itekako, cijenim da netko ulaze vrijeme i trud u to da mi pomogne da konacno budem kao ![]() sa izrazenijim absima i opcenito cvrstim tijelom, ali opet da zadrzim obline koje sam imala i do sada. Eeeeh dreams will finally come true, sigurna sam ![]() Edited by Gym_girl - 26 Travanj 2012 at 00:54 |
|
|
|
|
![]() |
|
Gym_girl
Fit moderator
Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Travanj 2012 at 17:59 |
|
luna, evo stavila sam ti prvu sliku - stavila bih sve ali toliko velike ispadnu da je totalno nepregledno, a ima ih 5 - da ih je manje još bih i stavila. Ovako neka bude samo ta 1. pa neka se ove druge gledaju posebno. Kod katniss mi je isti slucaj, samo ajde, ona ima 3 slike pa ne dodje toliko puno....
|
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Gym_girl
Fit moderator
Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Travanj 2012 at 16:59 |
|
luna, samo polako, nemoj se mucit ako ne uspiješ s tom vagom - bilo bi dobro ali nije neophodno ako se baš ne može!
I slušaj mi Davora ![]() p.s. ovo si dobro rekla - da sam uspjela pobjedit ljubav prema hrani - bome...jesam...bome..može se ![]() |
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
davor23
The Boss
Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Travanj 2012 at 16:51 |
|
ja te odabirem, vec smo se bili dogovorili ;)
|
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25 Travanj 2012 at 10:33 |
|
Ok, sad ubacujem u 1. post za trenere, a za vagu mi je jedini problem sto neznam kada cu doci do nje. Kako zivim u domu jucer sam cijeli dan pokusavala nazicat nekoga vagu i metar da mogu ovdje ubacit mjere. Vagu nisam nasla pa se ravnam po tezini koju sam izvagala doma za Uskrs, a metar sam na kraju kupovala
![]() Prije smo imali jednu u teretani pa je ''misticno'' nestala. Potrudit cu se cim prije ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <1 5678> |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)

jedva cekam da vidim promjenu na kraju

luna-scarlet wrote:

kolko sam je vidjala po spotovima ima je dosta u bokovima i nogama. neznam, meni se ne cini zategnuta baš