New Posts New Posts RSS Feed - Losos s umakom od kopra i incuna (R)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Losos s umakom od kopra i incuna (R)

 Post Reply Post Reply
Author
chaxy View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama
Avatar

Joined: 09 Studeni 2009
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 1305
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chaxy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Losos s umakom od kopra i incuna (R)
    Posted: 06 Svibanj 2010 at 11:45
Za 2 osobe:

Za umak od incuna i kopra:
šacica fino nasjeckanog svježeg kopra
5 grubo nasjeckanih fileta slanih incuna
Sok kriške limuna (ne pretjerivati, probajte da vam ne bude prekiselo)
Ekstra djevicansko maslinovo ulje
Svježe mljeveni crni papar

2 fileta lososa
Maslinovo ulje
Sol i svježe mljeveni crni papar

š) Ugrijte pecnicu na 200°C i u nju stavite jednu posudu da se ugrije
2) Za umak: u mužaru smutite kopar, incune i sok od limuna. Dodajte onoliko ulja koliko je potrebno dok ne dobijete umak koji se može fino razmazati. Zacinite koliko je potrebno.
3) Losos premažite s malo ulja i zacinite pa ga u tavi pržite 2 minute, okrenite i pržite još minutu pa zatim prebacite u ugrijanu posudu i sve zajedno u pecnicu na 3-4 min, ovisno o debljini fileta.
4) Kad je gotovo, dodajte umak od incuna i kopra i sve poslužite s povrcem.



Izvor
Strong is the new skinny.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.