New Posts New Posts RSS Feed - Lifestyle
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Lifestyle

 Post Reply Post Reply
Author
snjeska2403 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 31 Sijecanj 2013
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote snjeska2403 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Lifestyle
    Posted: 31 Sijecanj 2013 at 15:19
Pozdrav svima na forumu,
Evo citam vas vec neko vrijeme i odlucila sam se javiti napokon. 

Od kad znam za sebe imam problema sa debljinom. Isprobala sam puno toga ali ništa nije dalo dugotrajne rezultate.Kilogrami odu ali se nakon nekog vremena opet iznova vrate.Sve što sam citala i probala nije pomoglo da riješim problem i samo mi radi zbrku u glavi. Toliko proturjecnih informacija i pristupa da je to strašno.Ne jesti poslije 18, ne jesti voce uz obrok, ne ovo nego ono... Shvatila da niti jedna dijeta u stvari nije dobra i da do trajnog rezultata mogu doci samo vježbanjem i pravilnom prehranom koja treba biti nacin života.Potrebna mi je pomoc i podrška vas koji ste to prošli i koji ste uspjeli oko prehrane i vježbanja, pa se nadam da cete me savjetovati i pomoci mi.
visoka sam 160cm
težina 80kg
Zadnjom dijetom sam uspjela doci do 65 kg i osjecala sam se odlicno,ali sam vremenom popustila pa se vratila prvo na 70kg, pa na 75 da bih na kraju dostigla 80.
Odlucila sam stati tome na kraj i prekinuti zacarani krug debljanja i mršavljenja.
Prestati sa dijetama koje samo narušavaju zdravlje jer sam sigurna da nisam unosila sve što je organizmu bilo potrebno.
Poceti se više kretati i baviti vježbanjem jer sam tijekom ovih zimskih dana to potpuno zapostavila i baš se osjecam depresivno.
Moj cilj je do ljeta skinuti 15 kilograma, ali što je puno važnije promijeniti loše navike i poceti živjeti bolje i kvalitetnije,tako da mi taj  nacin života postane lifestyle,te biti zadovoljna sa sobom jer sad to nisam i loše se osjecam zbog toga.
Na nagovor prijateljice koja me bodri i želi me trgnuti sam se upisala u teretanu i od sutra krecem.
Napominjem da želim skinuti kilograme i ojacati mišice.Isto tako imam psihicku barijeru prema hrani,ona je za mene nužno zlo i samu sebe sam uvjerila da se moram izgladnjivati da bih uspjela smršaviti.Osjecam otpor pri pomisli na 5 obroka dnevno jer se bojim toga, ali sam svjesna da su to moja kriva uvjerenja i spremna sam to promijeniti.Svaka vaša pomoc je dobro došla i ja se unaprijed zahvaljujem. 
Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 31 Svibanj 2012
Location: Osijek
Status: Offline
Points: 4028
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Prosinac 2013 at 10:57
Pozdrav Snjeska i dobro dosla
drago mi je da si sve poslozila u glavi i sto si odlucila krenuti u teretanu. ovdje svakako možes pitati za sve nedoumice u vezi prehrane i treninga pa navali najbolje bi bilo kad bi napisala zadnja 2,3 dana sta si jela, u kojim kolicinama za svaki obrok. Isto tako, opis treninga..
pozz
cookies are for pussies
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.