Kucni ljubimci |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 18 Travanj 2009 at 12:33 |
|
Da li imate kucne ljubimce? Kako se zovu?
što bi htjeli imati od životinja, a nemate? Meni super zgleda ona iguana. ![]() Briem da je malo skuplja, al mi je nekak super, usporena, flegma, u polusnu. Malo je poveca al mi je jako interesantna. Onak, imao bi ju na tjedan dana, pa ak bi bila cool i mirna, zadržao bi ju. Ak ne, back to the pet shop. ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ajme što volim životinje
![]() Cili život imam neke mace, hrcke, ali neprežaljena ljubav mi je ovakav pas... cim se vratim doma, odma ga nabavljam, vec sam proucila sve o toj pasmini ![]() Najlipši pas |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Da, super izgleda. ![]() Koja je to pasmina? Prije nekih par mjeseci, vidio sam ludu situaciju, neka treba je imala lasicu / tvora ili štogod vec na lajni i fura ga po ulici. Lol. Treba hoda, ekipa se okrece što je to na lajni.. , a ona u šetnjici fino.. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
|
![]() ![]() ![]() Je li ovako nešto? ![]() To ti je labrador, najmiroljubljiviji pas, i zašto ga volim - zahtijeva puno šetnje/trcanja... Taman idealni partner za sport ![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Nije uvijek miroljubljiv...moj frendica je imala takvog da mu skoro nitko nije mogao prici....;))
|
||
![]() |
||
|
Ma daj??!!! Nije ga valjda udarala ![]() Onda nijedan pas nije miroljubljiv ![]() |
||
![]() |
||
|
Da. Da to vidite, ludnica.. ![]() Edited by Zoki |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Irena ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
|
ja imam 4 mace, 2 psa.
se kokice racunaju ![]() |
||
![]() |
||
|
Blago ti se Irena i ja bi životinjicu koju
![]() |
||
![]() |
||
|
Fino si se ti opremila. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
|
Poozzz svima
Ono ja bi si kupil nekog peseka,macke vec imam |
||
![]() |
||
Deni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
|
Pa evo da i ja predstavim svoju svinju
![]() ![]() Edited by Deni |
||
![]() |
||
|
Ime? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Inanna ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
|
imam dvije mice...
|
||
![]() |
||
|
Kako se zovu? Slike... ? |
||
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |