Kreatin |
Post Reply ![]() |
Page <12345 16> |
Author | |||
heat ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ovako uzimao sam tjedan 20 grama,pa 3 tjedna š0 grama sad tjedan pauza,pa to onda opet jos 2 puta tako,pa cu uzet pauzu od 40 dana,mislim da je to uredu,Ja osjetim da mi daje snagu definitivno,nezz jel od kreatina ta snaga ili od togfa sta ipak vjezbam svaki dan,vjerojatno oboje .Dakle,zna li netko nekoga tko uzima kreatin jako dugo ili nema takvih?hvala
|
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
kladin se da su doze tog kreatina nekih 20gr u njega. ja san ga pija 3 miseca po 5gr i onda san presta na misec dana i nije opalo.znaci nije se ni vode skupilo bas, a malo vise energije san osjetija u vidu ponavljanja,i sad ga isto uziman 5gr ima š0 dana. e i neznan kolike su doze al svako nekoliko miseci uzmi pauzu od misec-dva danaEdited by zmaj |
|||
![]() |
|||
Johnny_23 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
||
poslije treninga uviek s vodom pij proteine, a s mlijekom eventualno ujutro sa zobenima
btw kolko pijes kreatina dnevno? Edited by Johnny_23 |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Nisi. Eventualno si podigao tjelesnu kilažu za 8kg.
Uzimao si ih ti i prije neg si mislio da ceš pocet. Valjda s vodom onda piješ ko što piše u stickyu, faqu? |
|||
![]() |
|||
heat ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 4 |
||
okay,hvala,dakle kreatin mogu uzimati godinama bez ikakvih posljedica,jer mislim,ako je zaista sve prirodno,ako ovako dobro djeluje na misicnu masu kako djeluje,jer koristim ga mjesec dana i stvarno su rezultati odlicni nekih 8 kg misica ,prilicno lijepo to izgleda,naravno dobio sam to samo na gornjem dijelu tijela jer noge nisam vjezbao, -.- sad krecem na noge ... ali zaista ako nakon dugorocnog uzimanja ovoga ako nema nikakvih nuspojava ne vidim razloga da prestanem uzimati kreatin. ugl.pazim na prehranu,i mislim da cu poceti uzimati i proteine ... i jos nesto,proteine je kao dobro uzimati s mlijekom,ali mlijeko i kreatin ne idu zajedno,s cime da onda pijem proteine ....hvala |
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
proteine nakon treninga treba uzimat neovisno o kreatinu.
|
|||
![]() |
|||
Johnny_23 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
||
ne mozes, kad prestanes, izgubit ces dosta toga sta si dobio jer ti je to vecinom voda, najbolje ti je uzimat 3 mjeseca, pa napravit pauzu, pa onda opet uzimat i tako par puta, da ti se tijelo ne navikne na kreatin, jer ti ovako bolje reagira.
Edited by Johnny_23 |
|||
![]() |
|||
||
Uglavnom,zanima me nacin na koji mogu zadrzati dobivenu misicnu masu s kreatinom?
|
|||
![]() |
|||
||
Imam pitanje : Kreatin zaista djeluje!!!! ako prestanem uzimati kreatin,za koliko vremena nestanu misici? Koliko mogu uzimati kreatin,dakle mogu li uzimati godinama,ili je to tada stetno? DAli je pametno uzimati proteine poslije treninga uz kreatin ? dali bi tada misici ostali? hvala
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Stari moj ovo su dva velika bullsh*ta što se tice kofeina, vec je bilo pisano na forumu..kofein u kolicinama manjim od grama ne smeta kreatinu, a ovo za masu da se nece izgubiti, mislim ono, odeš i na AAS kuru pa izgubiš nešto mase kroz neki period kad prekineš a di ne bi sa kreatinom..no dobro, uvjeri se sam koliko ceš toga zadržati. Između monohidrata i CEE-a probao sam i taj attack, bože moj bacenih novaca..jedino mi je okus dobar. Prekineš uzimat, opla, ajmo dolje s kg |
|||
![]() |
|||
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
||
rekao mi stari cica u heliksu da se kofein ne smije uzimati 2 sata prije i poslije uzimanja kreatina jer kombinacija kofeina i kreatina stvara kreatinin koji tijelu ne koristi, nego ga odbaci, tj. popisamo ga. uzeo sam si attack, on ne navlaci vodu, to je 3. ili 4. generacija kreatina koji je iskljucivo za energiju. znaci, bitan je trening i jos bitnija prehrana. i od ovoga nema straha da ce se izgubiti masa prekidom pijenja kreatina jer je masa kvalitetno napravljena, a ne umjetno napuhnuta vodom. |
|||
![]() |
|||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
||
kreatin monohidrat ide 5grama poslije treninga, osim ako ides sa opcijom punjenja.
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
![]() |
|||
||
ovisi sta pijes,mnogo puta se napisalo da se uzima poslin treninga i tako se i uzima ugl. ima iznimaka ali generalno to je to.
|
|||
![]() |
|||
Kekule ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 48 |
||
Evo nakon skoro misec dana sa 72 na 75 kg (ali ocu negdi 80kg do 6.mjeseca ) od pocetka uzimanja Biotechova kreatina... cek pa sto se to ne uzima 30min prije treninga da ti da snagu...vidia sam da je netko napisa poslije treninga da se uzima?
![]() Edited by Kekule |
|||
![]() |
|||
BorG ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
||
snaga, masa... |
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
napredak u cemu? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |