New Posts New Posts RSS Feed - Kreatin
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Kreatin

Post Reply Post Reply Page  <12345 16>
Author
heat View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote heat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2010 at 15:36
 Ovako uzimao sam tjedan 20 grama,pa 3 tjedna š0 grama sad tjedan pauza,pa to onda opet jos 2 puta tako,pa cu uzet pauzu od 40 dana,mislim da je to uredu,Ja osjetim da mi daje snagu definitivno,nezz jel od kreatina ta snaga ili od togfa sta ipak vjezbam svaki dan,vjerojatno oboje .Dakle,zna li netko nekoga tko uzima kreatin jako dugo ili  nema takvih?hvala
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2010 at 19:19

kladin se da su doze tog kreatina nekih 20gr u njega.

ja san ga pija 3 miseca po 5gr i onda san presta na misec dana i nije opalo.znaci nije se ni vode skupilo bas, a malo vise energije san osjetija u vidu ponavljanja,i sad ga isto uziman 5gr ima š0 dana.

e i neznan kolike su doze al svako nekoliko miseci uzmi pauzu od misec-dva dana

Edited by zmaj
Back to Top
Johnny_23 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Johnny_23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2010 at 15:08
poslije treninga uviek s vodom pij proteine, a s mlijekom eventualno ujutro sa  zobenima
 btw kolko pijes kreatina dnevno?

Edited by Johnny_23
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2010 at 14:24
Originally posted by heat heat wrote:

okay,hvala,dakle kreatin mogu uzimati godinama bez ikakvih posljedica,jer mislim,ako je zaista sve prirodno,ako ovako dobro djeluje na misicnu masu kako djeluje,jer koristim ga mjesec dana i stvarno su rezultati odlicni nekih 8 kg misica ,prilicno lijepo to izgleda,naravno dobio sam to samo na gornjem dijelu tijela jer noge nisam vjezbao, -.-

Nisi. Eventualno si podigao tjelesnu kilažu za 8kg.

Originally posted by heat heat wrote:

ugl.pazim na prehranu,i mislim da cu poceti uzimati i proteine ... i jos nesto,proteine je kao dobro uzimati s mlijekom,ali mlijeko i kreatin ne idu zajedno,s cime da onda pijem proteine ....hvala

Uzimao si ih ti i prije neg si mislio da ceš pocet.

Valjda s vodom onda piješ ko što piše u stickyu, faqu?

Back to Top
heat View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote heat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2010 at 14:13

okay,hvala,dakle kreatin mogu uzimati godinama bez ikakvih posljedica,jer mislim,ako je zaista sve prirodno,ako ovako dobro djeluje na misicnu masu kako djeluje,jer koristim ga mjesec dana i stvarno su rezultati odlicni nekih 8 kg misica ,prilicno lijepo to izgleda,naravno dobio sam to samo na gornjem dijelu tijela jer noge nisam vjezbao, -.- sad krecem na noge ... ali zaista ako nakon dugorocnog uzimanja ovoga ako nema nikakvih nuspojava ne vidim razloga da prestanem uzimati kreatin.

ugl.pazim na prehranu,i mislim da cu poceti uzimati i proteine ... i jos nesto,proteine je kao dobro uzimati s mlijekom,ali mlijeko i kreatin ne idu zajedno,s cime da onda pijem proteine ....hvala

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2010 at 12:40

proteine nakon treninga treba uzimat neovisno o kreatinu.

Back to Top
Johnny_23 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Johnny_23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2010 at 00:06
  ne mozes, kad prestanes, izgubit ces dosta toga sta si dobio jer ti je to vecinom voda, najbolje ti je uzimat 3 mjeseca, pa napravit pauzu, pa onda opet uzimat i tako par puta, da ti se tijelo ne navikne na kreatin, jer ti ovako bolje reagira.

Edited by Johnny_23
Back to Top
heat View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote heat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Ožujak 2010 at 22:46
 Uglavnom,zanima me nacin na koji mogu zadrzati dobivenu misicnu masu s kreatinom?
Back to Top
heat View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote heat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Ožujak 2010 at 22:45
 Imam pitanje : Kreatin zaista djeluje!!!! ako prestanem uzimati kreatin,za koliko vremena nestanu misici? Koliko mogu uzimati kreatin,dakle mogu li uzimati godinama,ili je to tada stetno? DAli je pametno uzimati proteine poslije treninga uz kreatin ? dali bi tada misici ostali? hvala
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Ožujak 2010 at 10:34
Originally posted by GajbaPive GajbaPive wrote:

rekao mi stari cica u heliksu da se kofein ne smije uzimati 2 sata prije i poslije uzimanja kreatina jer kombinacija kofeina i kreatina stvara kreatinin koji tijelu ne koristi, nego ga odbaci, tj. popisamo ga.

Originally posted by GajbaPive GajbaPive wrote:

uzeo sam si attack, on ne navlaci vodu, to je 3. ili 4. generacija kreatina koji je iskljucivo za energiju. znaci, bitan je trening i jos bitnija prehrana. i od ovoga nema straha da ce se izgubiti masa prekidom pijenja kreatina jer je masa kvalitetno napravljena, a ne umjetno napuhnuta vodom.

Stari moj ovo su dva velika bullsh*ta  Jel te u to uvjerio isti taj cica iz heliksa?

što se tice kofeina, vec je bilo pisano na forumu..kofein u kolicinama manjim od grama ne smeta kreatinu, a ovo za masu da se nece izgubiti, mislim ono, odeš i na AAS kuru pa izgubiš nešto mase kroz neki period kad prekineš a di ne bi sa kreatinom..no dobro, uvjeri se sam koliko ceš toga zadržati.

Između monohidrata i CEE-a probao sam i taj attack, bože moj bacenih novaca..jedino mi je okus dobar. Prekineš uzimat, opla, ajmo dolje s kg

Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Ožujak 2010 at 09:47

rekao mi stari cica u heliksu da se kofein ne smije uzimati 2 sata prije i poslije uzimanja kreatina jer kombinacija kofeina i kreatina stvara kreatinin koji tijelu ne koristi, nego ga odbaci, tj. popisamo ga.

uzeo sam si attack, on ne navlaci vodu, to je 3. ili 4. generacija kreatina koji je iskljucivo za energiju. znaci, bitan je trening i jos bitnija prehrana. i od ovoga nema straha da ce se izgubiti masa prekidom pijenja kreatina jer je masa kvalitetno napravljena, a ne umjetno napuhnuta vodom.

Back to Top
Furai View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Furai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2010 at 19:40
kreatin monohidrat ide 5grama poslije treninga, osim ako ides sa opcijom punjenja.
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2010 at 18:54
 ovisi sta pijes,mnogo puta se napisalo da se uzima poslin treninga i tako se i uzima ugl. ima iznimaka ali generalno to je to.
Back to Top
Kekule View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kekule Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ožujak 2010 at 15:46
  Evo nakon skoro misec dana sa 72 na 75 kg (ali ocu negdi 80kg do 6.mjeseca ) od pocetka uzimanja Biotechova kreatina... cek pa sto se to ne uzima 30min prije treninga da ti da snagu...vidia sam da je netko napisa poslije treninga da se uzima?

Edited by Kekule
Back to Top
BorG View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BorG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Ožujak 2010 at 19:32
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Originally posted by BorG BorG wrote:

Evo uzeh
i ja kreatin, ovaj:
http://www.interactivenutrition.com/inii_intl/products/micr
o_creatine.php pa cemo da vidimo kakav je efekat ;)

ajde pa prati kroz odredjeni period dali vidis
napredak..

napredak u cemu?

snaga, masa...
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Ožujak 2010 at 08:41
Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Originally posted by BorG BorG wrote:

Evo uzeh i ja kreatin, ovaj: http://www.interactivenutrition.com/inii_intl/products/micr o_creatine.php pa cemo da vidimo kakav je efekat ;)

ajde pa prati kroz odredjeni period dali vidis napredak..

napredak u cemu?
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12345 16>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.