Kreatin |
Post Reply ![]() |
Page <1234 16> |
Author | ||
Psyho ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evo jedna zanimljiva napomena kod uzimanja creatina...
"Ne preporucuje se mlađima od 20 godina jer postoji velika šansa da nece imati nikakvog efekta zbog niske razine metabolitickih funkcija!" Isto tako imam frenda u Interventnoj koji je uzimao creatin i kaže da nije osjetio nikakav ucinak... dok ga drugi decki hvale... budem i ja probao... kud svi Turci, tu i mali Mujo ![]() |
||
Who dares wins!
|
||
![]() |
||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
|
Ne ne, nije problem, ja nekažem da nije podigao, samo nekako momak je baš mlad, s koliko je poceo vježbat kad sa š6 izvaljuje š40kg. Kakav li je cucanj, DL? |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
Ma nema tih š40 kg veze s godinama, kolega s ufc-a je sa š7 digao š35 kg, ja sam mu spotao ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
|
Da, možeš uzimat kreatin bez beda. cek, jel ti nisi rekao jednom prilikom da si digao š40kg na benchu? Sad kad vidim godine, nekak mi ta slika ne štima ![]() |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
A gledaj i ja sam mislio da nema smisla uzimat prije š8, ali bio sam u krivu. Ako imaš novca uzmi kreatin, nemože ti ništa bit, 5 g dnevno i to je to. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
fedanov ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
|
nadam se da tema nece odumirt prije nego što dobijem bitan
savjet po mene.gledam di se prodaje taj kreatin na par stranica da nije dobro da uzimaju djeca,negdi piše do š4 godina,negdi dica,a ja imam š6 god.bi li ja smija to uzimat,cuja sam da nije baš siguran kao whey? |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
a kupija ga prije 4 miseca od pronutritiona kilo. ostalo mi pola steta mi bacit |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
bit ce da je star.. baci ga.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Johnny_23 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
|
ajde di su fotke xD |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
pocele su mi se grudice stvarat u kreatinu,sta da radin. nadan se da ga netriban bacit jer zaj mi je bacit po kila kreatina neznan jeli pokupija sta vlage,ali uvik je zatvoreno stvarno mi je to malo u k*rcu |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Pred š0god svi su radili ta punjenja.. i sto se tice "mase", dobije se 4,5 kg.. ali snage.. i ne bas.. a sada ima jako puno studija koje potvrdjuju da je dovoljno 5g dnevno, samo treba malo traziti po internetu.. |
||
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
nemaju godine s tim puno veze, tako se proširilo, slicno kao i da je whey zlo ![]() ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
|
Ali ja sam imao š4 god tad.. a sada osobe od 25 god i dalje cine takve greske,,,
|
||
|
||
![]() |
||
|
haha pravi se javija, a zaboravljas na svoje postove di si govorija da tebi 5 gr nista nije djelovalo i da si pija po 20 |
||
![]() |
||
|
Tesko je ljudima objasnit da je dovoljno 5g dnevno.. svi odradjuju te faze punjenja.. ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
nema ti to smisla previše, uzimaj 5 grama dnevno i to je sva filozofija ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |