Kreatin |
Post Reply ![]() |
Page <1 141516 |
Author | |
Flyn ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovako zurim na fax pa cu na brzinu probati objasniti sta me muchi...imam 75 kila i hocu da skocim na 85 ali cini mi se da tesko ide bez ikakvih dodataka prehrani. Odem ti ja u svoju gym i pitam svog jarana koji tamo radi kako sta, reko ja njemu ja bih whey protein...a on mi savjetuje da uzmem Fast Gain i kreatin da te ih kombiniram ako hocuna masu, a kad budem ishao na defku da predjem na whey protein i kreatin ako hocu. Prvo bih trebao koristi fast gain jedan mjesec a drugi amino kiseline + kreatin. Ono sto me brine ovdje jeste upravo taj kreatin, cuo sam dosta loshih prica o njemu, koliko to tacno, neam pojma...ukoliko prestanem koristiti kreatin nece li biti nekoh nuspojava ili ne znam nesto slicno...eto toliko za sad...pozdrav
|
|
awesome :))
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 141516 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |