Komarci i kako ih se rješiti? |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Lipanj 2010 at 14:49 |
||
Imate li neka turbo extra metode za odstranjivanje komaraca iz kuce / stana, a da nije tehnika - ne otvaraj prozore..
Sve ih je više, napadaju ko ludi - recite kako se štitite od njih? Ovih dana cu vjerojatno po ono cudo što se ušteka u struju pa pušta miris koji njima smeta.. ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Slavonci su naje... Ove godine više komaraca no ikada
|
|||
|
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
I Dalmatinci, viruj mi...
A ja sam mamac za komarce, ako je u sobi š00 komaraca i š0 ljudi- svi komarci ce na mene... užas. Vodim borbu cili život s njima, aparat upaljen obavezno, u bivšoj sobi sam imala i onu mrežu na prozoru (which reminds me da bih je mogla opet imati), a sidit na terasi ( i to ne samo navecer) ako nisam našpricana Autanom ravno je suicidu... Srecom postoji onaj bez mirisa pa ako ništa- barem ne vonjam.... A ubodi ko plikovi, doslovno alergijska reakcija... muka živa. ![]() Ništa, aparat u šteker, autan u torbu, mreža na prozor i trpi.... pomiriš se s godinama. |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Mreža na prozor i to je to, nemam ni jednog u kuci
![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Slavonac kojem je drava maltene iza leđa
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Malo alkohola(iz apoteke ili eventualno rakije) na vatu i na ubod- narodni recept da manje svrbi
![]() |
|||
![]() |
|||
janja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
||
Evo baš citam post za vrijeme cešanja nogu
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Jel ih forsaš na trening? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Kak da ne, ovog ljeta su na masi |
|||
![]() |
|||
||
Oni su na wheyu, njih ne zanima krv.. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
||
ja si kupim ono kaj se zašteka u uticnicu i opce nema komarci , prozor je otvoren ali ne dolaze stvarno djeluje (:
|
|||
![]() |
|||
||
Možeš li reci od kojeg proizvođaca imaš? Gdje si kupio? |
|||
|
|||
![]() |
|||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
||
jedino rješenje je CHUCK NORRIS.... mrzim komareeeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
||
jesi li razmisljala da u sobu ubacis onaj elektricni ubijac komaraca ![]() doslovno ga ubije struja. |
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
je, samo kad te vole komarci...pronađu te bilooooo di..... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
||
kad probas ovo sto sam maloprije spomenuo biti ces mi zahvalna!
|
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |