kolekcija |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
mr-triple-double ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valjda svakome po zaslugama ![]() kako god bilo dont judge people |
|
![]() |
|
mr-triple-double ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
potpisujem |
|
![]() |
|
najob ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
ma otkad pijem tu kemiju (zadnjih pol godine) ubijam se u treninzima.. 45 min intenzivno hard core kolko ide... 3 x tjedno, a tim da me drugi dan bole mišici.. al se nagutam glutamina i bcaa i bude ok.. ma ja sam onaj tip na kojeg se baš ne primaju mišici pa sam odlucio promjenit dnk sliku, mutacija izazavana suplementima i intenzivnim treninzima. pa da vidim.. ;-)
|
|
![]() |
|
Mjauk ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Sretno sve u svemu u tom eksperimentu :)
|
|
![]() |
|
Mladamamauformi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 22 |
Hej! Mali savjet hydroxi cut nemoj pit ako pijes kavu postat ces hiperaktivan, a ako ces ga konzumirat, konzumiraj ga prije kondicijskih vjezbi.
|
|
![]() |
|
najob ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
thx, ali ionako sam hiperaktivan... popio jednu bocicu.. sad cu na drugu
a primjetio sam da nemam želju za kavom... ;-)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |