Koja pileca ili pureca prsa kupujete |
Post Reply
|
Page 12> |
| Author | |
mettasttaza
The Boss
Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Koja pileca ili pureca prsa kupujetePosted: 08 Ožujak 2013 at 10:49 |
|
da stavom vode bar na tavu? jer nemam teflon jako loše tave imam? ma da to nisam znao ja stavljam to i na jaja i na sve....jer ne zdravo ako se pece maslinovo ulje ak stavit ne kžim?
|
|
![]() |
|
Slavonka23
Pali po spravama
Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08 Ožujak 2013 at 10:46 |
|
maslinovo ulje nije za pecenje.. jer ne podnosi visoke temp. Ja pileca prsa pecem na teflon tavi, bez icega. Samo treba dobro ugrijati tavu, stavis meso i pustis da se pece.. prvo ce se zalijepiti, ali cim se pore na mesu zatvore, samo se okrene na drugu stranu.
|
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
mettasttaza
The Boss
Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08 Ožujak 2013 at 09:57 |
|
kad smo kod bjelog mesa....citao sam malo po forumu kažu..valja samo grill ili kuhano...cec u cemu je pogreška što u tavi žlicicu maslinovog ulja stavim i pecem bjelo meso na njoj?
|
|
![]() |
|
Lola_zgb
Viden/a u gymu
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06 Ožujak 2013 at 11:18 |
|
Ja sam pocela kupovati piletinu na placu u ducancicu koji ima zagorske piceke i mogu reci da je definitvno meso drugacijeg okusa. Finije mi je! Inace sam kupovala cekinovo u ducanu.
|
|
![]() |
|
XQ
Viden/a u gymu
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05 Ožujak 2013 at 19:14 |
Kakvih sve prevara kod nas ima, ovo je ništa, sasvim normalno da nas kradu di stignu. |
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
![]() |
|
Matan
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05 Ožujak 2013 at 18:15 |
|
Nedavno gledao na TV-u, smicalice proizvodjaca hrane pri cemu su spomenuta i pileca prsa. Dakle pojedini proizvodjaci ih pune vodom !!! Potom izvaljaju tako da se ta voda ravnomjerno rasporedi po mesu. Zašto to rade? Po njima, tako su socnija pri pecenju... možeš mislit ! Naravno, voda je ovdje cista zarada na težini... Baš me zanima jel se tako nešto prodaje i kod nas ?
|
|
![]() |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama
Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19 Veljaca 2013 at 21:35 |
|
Eto još jedne prednosti života na selu
|
|
![]() |
|
Matan
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19 Veljaca 2013 at 17:30 |
|
Rodbina moje supruge uzgaja kokoši, pa cesto jedem domacu kokoš (ali hrane je takodjer nekom kupovnom smjesom i povremeno ostacima obroka). I zaista, to meso je dosta ukusnije... ali dobra mi je i kupovna piletina, pretjerano je reci da ništa ne valja... tocno, ima vjerovatno toksina ali kao i sve što je uzgojeno za široke mase, jer drukcije ne ide... opcenito mislim da je piletina u nas relativna dobra...
Sjecam se davno, neki ljudi iz Poljske su mi pricali kako kod njih ima piletine za euro po kilu i to je neukusno smece, ali imaju i "normalne" piletine koja cjenom i kvalitetom odgovara našoj. Kad smo vec kod piletine, danas cu za veceru raditi rižot od pilecih prsa.... uživajte!
|
|
![]() |
|
Markan1989
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19 Veljaca 2013 at 11:55 |
|
nece ti teta rec osim ako je ne poznaješ, sprijateljiš se s njom i da vidiš :D
|
|
![]() |
|
Ivica23
Viden/a u gymu
Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19 Veljaca 2013 at 11:50 |
|
ja nebi mogao zamilsiti da moram jesti tu ''piletinu'' iz trgovina, fala Bogu pa moja majka uzgaja domace
|
|
![]() |
|
RedLove
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19 Veljaca 2013 at 11:11 |
|
Mislim da ti Cekini, Plodine, Ptuj i slicno svi hrane kokice baš hranom u kojoj ima amonijaka....
|
|
![]() |
|
RedLove
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19 Veljaca 2013 at 11:10 |
Sumnjam da ce mi teta na moje pitanje s cim ste hranili ovu kokoš što ste mi ju upravo prodali?-odgovoriti baš iskrenim odgovorom:( Ali bi ih mogla otici špijunirati u uzgoj :D |
|
![]() |
|
RedLove
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19 Veljaca 2013 at 11:09 |
U pravu si, zato je moja baba živila 100 godina ;) |
|
![]() |
|
Markan1989
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18 Veljaca 2013 at 19:04 |
|
bitno da znate cime se hrani pile/kokoš koju kupujete, ako jede šrot (u ovom slucaju ugrubo mrvljeni kukuruz onda je ok jer se time inace hrane domaci pilici) ako jede amonijak (a nažalost toga ima) to je druga stvar
|
|
![]() |
|
The Phoenix
Fitness freak
Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18 Veljaca 2013 at 15:48 |
|
Nemre pilic za 7 dana nikako od jajeta do stola, to je neka lovacka:) Treba mu dalekoooo više.Nije ko domaca koka sa dvorišta da mjesecima raste, neg se to skrati na cca 2 mjeseca vjerovatno
|
|
![]() |
|
Markan1989
Pali po spravama
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18 Veljaca 2013 at 15:41 |
|
ja kupim od tete sa placa koju poznajem i što je još bitnije znam što daje pilicima jest :P :)
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page 12> |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)

Matan wrote: