New Posts New Posts RSS Feed - Kako i zasto odabirete proizvode
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Kako i zasto odabirete proizvode

 Post Reply Post Reply
Author
vice View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 19 Prosinac 2006
Status: Offline
Points: 47
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vice Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Kako i zasto odabirete proizvode
    Posted: 05 Sijecanj 2007 at 21:01

Zanima me koji su vasi kriteriji kod odabira proizvodjaca proizvoda koji ste namjeravali kupiti tj. da li je to cijena, koncentracija aktivnih sastojaka u odnosu na cijenu, dizajn ili preporuka o0dnosno nesto drugo. Takodjer, da li pratite da li su proizvodi farmaceutske kvalitete?  

 

Back to Top
exploziv View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 20 Studeni 2006
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 114
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote exploziv Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Sijecanj 2007 at 00:40
Bok Vice, samo da pohvalim za odlicne savjete i komentare...

Ja kad sam poceo uzimati dodatke prehrani raspitivao sam se malo kod ekipe koja se kuzi u te stvari, najvise kondicijske trenere sa difa i koliko se ja sjecam receno mi je da su Weider, tj. Multipower jedini provjereni od zdravstvene organizacije, tako nesto....ispravi me slobodno ako sam u krivu.
Tako da uzimam iskljucivo preparate od trenutno Weidera jer je distributer kod kojeg kupujem prestao prodavati Multipowerove proizvode....mozda i zbog razloga koji si ti Vice naveo, to da nabavljaju sirovine iz Kine.
Back to Top
vice View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 19 Prosinac 2006
Status: Offline
Points: 47
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vice Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Sijecanj 2007 at 17:32

 Exploziv bok,

hvala ti za komentar. predugo dugo sam u istrazivanju (i ljekova, i aktivnh sastojaka i metabolizma opcenito), tako da mozda su moji komentari malo dublji, ali nadam se da mogu pomoci. naravno, tvoj komentar, a isto tako i drugih ce mi pomoci da li i dalje dajem dublja objasnjenja ili ne.

cinjenica je da svi proizvodi koji su u prodaju u hrvatskoj moraju proci prvo hrvatski zavod za javno zdravstvo koje daje analiticko misljenje, a potom moraju biti odobreni od ministarstva za zdravstvo, koje daje dozvolu pustanja u promet. tako kada kupujes provjeri da li proizvodi imaju urudjbeni broj. to je pokazatelj da su prosli kontrole u hrvatskoj. mala je iznimka kod vitamina i minerala, koji ako se deklariraju kao dodaci prehrani, samo mogu proci zavod za javno zdravstvo.

kada govoris o distributeru, pretpostavljam da mislis na firmu gaz. oni su bili distributeri weider i multipower. mulitpower je brand od njemacke firme haleko koju je weider prodao nasoj firmi atlantic trade (oni imaju i cedevitu), ali time je pala i kvaliteta.

weider je firma koja ima reputaciju, ali su proizvodi skupi za normalnog korisnka. ono sto je vrlo bitno je da trazis proizvode koji su farmaceutske kvalitete (oznacene tako), jer cistoca proizvoda je najveca.

ako te bilo sto zanima oko proizvodnje, proizvoda, sastojaka, cijena, ili nesto drugo, slobodno pitaj    

Back to Top
Mr G. View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama


Joined: 29 Studeni 2006
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 1072
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mr G. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Sijecanj 2007 at 18:59
Odabirem proizvode na temelju kvalitete, preporuke, a isto tako i gledam koliko je taj nekakav proizvodjac poznat.

Najvaznija je kvaliteta i ucinak odredjenog suplementa, dali su ljudi zadovoljni sa tim suplementom, ali dosta je bitno da je i cijena pristupacna.

Ne volim one 'ne provjerene' firme tipa Scitec, jer jedan poznanik je odnesao jedan njihov suplement na ispitivanje u institut, i dokazalo se da nema pola sastojaka sto pise na samoj kutiji suplementa.
Back to Top
vice View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 19 Prosinac 2006
Status: Offline
Points: 47
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vice Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Sijecanj 2007 at 21:25

 Gordan bok,

hvala ti za odgovor. na zalost uvrijezeno je misljenje da proizvodi koji dolaze u nase krajeve (istocna europa), su slabije kvalitete od istih koji su na zapadu. neki primjeri to nazalost i potvrde. sto se tice scitech, neki ce biti zadovoljni, a neki ne. izbor je osobna stvar, bez obzira sto je u pakiranju. u radu sa farmaceutskom industrijom, vidio sam svasta. postoje industrije koje stvarno proizvode ultra ciste sastojke, dok druge katastrofa po kvaliteti, ali nikad ne znas koji proizvodjac konacnih proizvoda kupuje od koga aktivne sastojke, jer nitko nece reci. proizvodnja konecnih proizvda je vrlo jednostavna stvar, jednostavnija nego sto se misli. sve je ostalo marketing   

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.