New Posts New Posts RSS Feed - jel radim nesto pogresno?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

jel radim nesto pogresno?

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Kolovoz 2011 at 14:50

Aha, znaci ovo dizanje jednom rukom pa drugom - to je biceps pregib? A ove druge dvije (uski sklekovi i neka vrsta kucnih stolica/krevet dipseva Big smile) su za triceps.. Ok, ali baš svaki puta radiš te 3 iste vježbe za ruke? Ima toliko varijacija vježbi za njih kojima pogađaš razlicite kuteve i zapošljavaš, odnosno naglašuješ razlicite glave tih mišica..trebao bi raditi varijacije svih tih vježbica svako malo, ne stalno po istome drljati Wink Isto tako i ponavljanja...ne stalno po š0, pa š2, pa š5...spusti ih malo do 8 npr...samo što ce ti onda trebat veca težina koju nemaš...hmm... nekako ceš morati naci nacin da napreduješ jer ceš sa tih š0 kg stalno biti na istome ako ostaviš ovako iste treninge.

...a ovo dizanje objerucke? cek, uzmeš jednu bucicu od tih š0 kg pa dižeš sa dvije ruke ispred tijela? To mi zvuci kao predrucenje za ramena, iako sam prvo pomislila da je za biceps..možda i je? :))...al što god bilo, ako sa jednom rukom odradiš sa š0 kg bez problema, sa dvije ruke stvarno nema smisla radit isti broj ponavljanja sa istom težinom Smile

Druga stvar - koliko to voziš biciklu prije? Ta vožnja bi ti trebala biti samo zagrijavanje 5-š0 min (ako je prije treninga), nikako da veslaš pol sata na njoj..nema se smisla trošiti prije treninga ako misliš dobiti nešto mase Wink I onda ti  i ne treba cokoladica ili banana ako si dobro pojeo prije. I da, isteži se bolje na kraju, ako se radi o statickom istezanju.

Samo još tu meni nije baš sve jasno Big smile Di su onda zgibovi, sklekovi, cucnjevi u toj prici? Ja vidim samo ruke, malo ramena i trbuh Big smile

A što se eseja tice...joj meni se definitivno ne moraš  ispricavati za to LOL

Morrighan, slobodno se ubacuj Wink

Edited by Gym_girl
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Flip View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Flip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Kolovoz 2011 at 15:03
da, ono je biceps pregib :D ne radim stalno isto, ovo je samo bio primjer jednog treninga. od š0. mjeseca mi je teretana (imam u zagrebu besplatno, sad sam jos doma pa improviziram i zajebavam se), pa ce bit lakse. mogu ja varirat s tezinom, dodam tezine ili oduzmem, kako mi pase. poceo sam s 6 kila, sad sam na š0-š2, ovisi.
ovo objerucke, to je s ispruzenim rukama ispred tijela, "zombi" spika :D :D ispruzene ruke, dignem do ravnine ociju i spustam do prepona, bez krcenja ruku, nesto za ramena.

bicikl ovisi, vozim se svaki dan po nekakvih sat vremena, to je vise i zajebancija s ekipom, vozikamo se okolo. znam da je previse, sad cu to prebaciti na intervalno i smanjiti.

zgibovi i ostalo nabrojeno se isto nadje tu, kazem, ono je samo bio primjer jednog treninga, variram pa nije svaki dan isto (toliko gluposti sam vec isprobao i improvizirao da mi je smesno uopce pisat neke od njih) :D :D
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Kolovoz 2011 at 15:18
zombi spika LOL Da, da , to su predrucenja onda....al bolje ti ih je onda radit sa svakom rukom naizmjenicno, ovako ti je prelagano...

š0-š2..i imaš još prostora za dalje? :)

bicikl..aha, skužila sam da je to prije treninga pa sam zato rekla :) Ma ne moraš sad baš izbacit zajebanciju sa ekipom radi toga :) (možda bar malo skratit, da nije svakodnevno hehe) al onda se bar pobrini da hranom nadoknadiš izgubljeno..

Eeeee, ja te pitala primjer svakog dana, po skupinama - zato i pitam Wink Mislila sam da tocno radiš određeno iz dana iz dan ali ako variraš onda je to neka druga stvar...miš maš LOL
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Flip View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Flip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Kolovoz 2011 at 15:53
pa da, vecinom variram. znam da se misici trebaju i odmarat pa nema smisla tuc svaki dan istu pricu, pa se ni ne stignu regenerirat kak spada. 
ima prostora za vise, sad cu probat s š5-š6 kila, pa cemo vidjet.

nadoknadim ja bicikliranje svaki puta, barem nastojim..tokom bicikla pojedem, kao sto sam rekao, bananu ili neki powerbar, pijem i neki UH-magnezij-nesto napitak na semu cedevite, nakon bicikla se najedem i ugljikohidrata isto kao i proteina, tako da se i nadoknadi nesto, nije sad da totalno gubim kile. valjda ce bit ok to :D jos mjesec dana s biciklom, onda ce to znatno manje, posto cu se seljakat zg-doma.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.