jel radim nesto pogresno? |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha, znaci ovo dizanje jednom rukom pa drugom - to je biceps pregib? A ove druge dvije (uski sklekovi i neka vrsta kucnih stolica/krevet dipseva ![]() ![]() ...a ovo dizanje objerucke? cek, uzmeš jednu bucicu od tih š0 kg pa dižeš sa dvije ruke ispred tijela? To mi zvuci kao predrucenje za ramena, iako sam prvo pomislila da je za biceps..možda i je? :))...al što god bilo, ako sa jednom rukom odradiš sa š0 kg bez problema, sa dvije ruke stvarno nema smisla radit isti broj ponavljanja sa istom težinom ![]() Druga stvar - koliko to voziš biciklu prije? Ta vožnja bi ti trebala biti samo zagrijavanje 5-š0 min (ako je prije treninga), nikako da veslaš pol sata na njoj..nema se smisla trošiti prije treninga ako misliš dobiti nešto mase ![]() Samo još tu meni nije baš sve jasno ![]() ![]() A što se eseja tice...joj meni se definitivno ne moraš ispricavati za to ![]() Morrighan, slobodno se ubacuj ![]() Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Flip ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 11 |
da, ono je biceps pregib :D ne radim stalno isto, ovo je samo bio primjer jednog treninga. od š0. mjeseca mi je teretana (imam u zagrebu besplatno, sad sam jos doma pa improviziram i zajebavam se), pa ce bit lakse. mogu ja varirat s tezinom, dodam tezine ili oduzmem, kako mi pase. poceo sam s 6 kila, sad sam na š0-š2, ovisi.
ovo objerucke, to je s ispruzenim rukama ispred tijela, "zombi" spika :D :D ispruzene ruke, dignem do ravnine ociju i spustam do prepona, bez krcenja ruku, nesto za ramena. bicikl ovisi, vozim se svaki dan po nekakvih sat vremena, to je vise i zajebancija s ekipom, vozikamo se okolo. znam da je previse, sad cu to prebaciti na intervalno i smanjiti. zgibovi i ostalo nabrojeno se isto nadje tu, kazem, ono je samo bio primjer jednog treninga, variram pa nije svaki dan isto (toliko gluposti sam vec isprobao i improvizirao da mi je smesno uopce pisat neke od njih) :D :D
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
zombi spika
![]() š0-š2..i imaš još prostora za dalje? :) bicikl..aha, skužila sam da je to prije treninga pa sam zato rekla :) Ma ne moraš sad baš izbacit zajebanciju sa ekipom radi toga :) (možda bar malo skratit, da nije svakodnevno hehe) al onda se bar pobrini da hranom nadoknadiš izgubljeno.. Eeeee, ja te pitala primjer svakog dana, po skupinama - zato i pitam ![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Flip ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 11 |
pa da, vecinom variram. znam da se misici trebaju i odmarat pa nema smisla tuc svaki dan istu pricu, pa se ni ne stignu regenerirat kak spada.
ima prostora za vise, sad cu probat s š5-š6 kila, pa cemo vidjet. nadoknadim ja bicikliranje svaki puta, barem nastojim..tokom bicikla pojedem, kao sto sam rekao, bananu ili neki powerbar, pijem i neki UH-magnezij-nesto napitak na semu cedevite, nakon bicikla se najedem i ugljikohidrata isto kao i proteina, tako da se i nadoknadi nesto, nije sad da totalno gubim kile. valjda ce bit ok to :D jos mjesec dana s biciklom, onda ce to znatno manje, posto cu se seljakat zg-doma.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |