New Posts New Posts RSS Feed - Igre - igrate li se?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Igre - igrate li se?

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2010 at 21:54
Originally posted by Lega Lega wrote:

Vidi majstore ovu igru

CUGOPOL.jpg

Ovo je igra prepuna kalorija... Very important: Ovo nije za FITovce!
Cugopol... ovo je sigurno Croatia home made..

Edited by Zoki
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2010 at 21:31
Originally posted by Kate Kate wrote:

U "prapovijesno doba kompjutera"    , znaci, negdje tamo kasne 80-e i pocetak 90-tih igrala sam sve moguce igrice na COMMODORE 64 / sa tzv. JOYSTICKOM ako znate šta je to
Snimalo se na veliko i to na one audio kasete , skoro da se nije švercalo

Bilo je igrica od Garfielda, Batmana i Asterixa do malo žešcih borilackih, s ninjama i sl. a bila je jedna igrica fenomenalna zvana BAGITMAN, neki tip-robijaš bježi iz rudnika (to je igrac) i bježi ko lud od nekih frikovskih policajaca koji samo izmigolje a da ne znaš otkud

Onda je doša SUPERMARIO sa svim svojim nivoima, pa sam igrala i to, također pucala po patkama koje lete preko ekrana.

Poslije š997-e ništa od igrica više...

Tako sam i ja zapoceo.. Zlatno doba komodorca...
Završnica je bila mrvicu kasnije.. al eto.. gotovo isto.

Originally posted by Lega Lega wrote:

Misliš igrice, kao na playstationu i slicno?
Noup, to me prošlo još prije srednje škole, moji mi nikada nisu kupili neku konzolu, a komp mi je ispao iz tog đira prije 5 godina Možda i bolje tako, ja sam u osmom razredu završio na fitnessu..haha

Ali igram se..

Da, primjer su igrice na plejki.
Vjerojatno su to svi halali... kad je došla plejka š. - i ja sam testirao kako to radi..

I bolje da ne igraš igrice sada, mislim da je to gubljenje vremena jer vecina ljudi koja igra igrice - pretjeruje u tome.
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2010 at 21:24
U "prapovijesno doba kompjutera"    , znaci, negdje tamo kasne 80-e i pocetak 90-tih igrala sam sve moguce igrice na COMMODORE 64 / sa tzv. JOYSTICKOM ako znate šta je to

Snimalo se na veliko i to na one audio kasete , skoro da se nije švercalo

Bilo je igrica od Garfielda, Batmana i Asterixa do malo žešcih borilackih, s ninjama i sl. a bila je jedna igrica fenomenalna zvana BAGITMAN, neki tip-robijaš bježi iz rudnika (to je igrac) i bježi ko lud od nekih frikovskih policajaca koji samo izmigolje a da ne znaš otkud

Onda je doša SUPERMARIO sa svim svojim nivoima, pa sam igrala i to, također pucala po patkama koje lete preko ekrana.

Poslije š997-e ništa od igrica više...

Back to Top
fitko View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fitko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2010 at 21:01
Znam zaigrati NBA live igricu..
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2010 at 20:53
  Vidi majstore ovu igru

CUGOPOL.jpg

Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2010 at 20:50
  Misliš igrice, kao na playstationu i slicno?
Noup, to me prošlo još prije srednje škole, moji mi nikada nisu kupili neku konzolu, a komp mi je ispao iz tog đira prije 5 godina Možda i bolje tako, ja sam u osmom razredu završio na fitnessu..haha

Ali igram se..
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2010 at 20:06
Zanima me da li su FITovci ponekad ljenivci pa igraju igrice, leže pred monitorom i sl.
Moram priznati da nisam igrao igrice aktivno vec nekih 5 godina zbog stalnih radnih navika i opcenito posla. No, to ne znaci da se ne bi trebalo igrati..

Da li igrate kakve igrice na racunalu i koje su to?
Dajte ideje ostalima, ponekad si i ja poželim zaigrati jednu bar nakratko..
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.