hrana kao lijek |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
matelula ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da oni znaju sta sve rade sa tom salatom nebi pricali takve gluposti
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
![]() |
|
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
da,samo salatom!?
![]() ![]() |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Evo opet pametovanje ne mogu ni u miru jesti
![]() |
|
![]() |
|
Irija ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Baš to, da je bar problem samo u toj salati...
Svega ima, i svašta se podvaljuje ljudima, i što je najgore ljudi prihvacaju takve stvari. Od salate koja se ne kvari do gotovog smrznutog "mesa" pohanog u obliku dinosaura npr. I to se još onda daje djeci da jedu i hvali se na sve strane kako je super i prakticno i jako fino - a unutra ni m od mesa..... Smuci mi se od takvih stvari. |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Bilo je i reklama za nutellu da je zdrava :D
|
|
![]() |
|
Irija ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Hahaha, da, pa mislim da ih je netko tužio? I dobio odštetu. Ali još uvjek stoji na djelu sa "zdravom hranom".
E nutella... slatko je moja slabost. Cokolada ustvari ![]() |
|
![]() |
|
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
e,i ja volim nutelu,i cokoladu,samo sam to svela na minimum,ono kad baš poludim,pa si malo priuštim!
a,da i ove razne "smrzotine",pitaj boga cega tu ima. |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
![]() |
|
Da da ona žena...kuda se ja nisam toga sjetio! sada bi kupio za to bar 2 kile bijelog mesa haha i ovako me optužuju da sve pojedem u kuci...a prije toga nitko taknio povrce voce nije...pogotovo jaja toga je uvijek bilo sada odjednom ja kriv za sve haha :D
Haha baba ja bi radije kilu jabuka nego nutellu :D
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |