New Posts New Posts RSS Feed - help
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

help

 Post Reply Post Reply
Author
mala38 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 20 Srpanj 2013
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mala38 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: help
    Posted: 20 Srpanj 2013 at 20:53
kako se najbolje motivirati?
visoka sam 155 i 68 kg
Back to Top
viva_ganar View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 08 Srpanj 2013
Status: Offline
Points: 52
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote viva_ganar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Srpanj 2013 at 15:55
Evo kako sam ja pocela :)
Prvo si nadji ono što ti je najzabavnije i što ti se cini zabavnim da bi mogla odradit od vježbi. Ja sam si skinula bila Turbo Fire i Hip Hop Abs za pocetak.
Drugo, pošto nisam bila spremna još dovest neke velike promjene u svoj jelovnik, donesla sam manje koje su na kraju ipak puno znacile, pa tako možeš i ti: izbaci sokove poput koka kole, fante, itd jer su to prazne kalorije, najbolji sokovi su ti oni koji doma napraviš od svježeg voca ako ti se baš piju. Ako piješ kavu sa puno šecera i mlijeka, probaj bar šecer izbaciti, ili ga manje stavljati. U dorucak ubaci zobene pahuljice. Na ovom forumu imaš super jelovnika i recepata pa si pronjuškaj malo :)
Trece, slikaj se od napred, s boka i s ledja i pocni vježbati bar mjesec dana. Nakon toga se opet slikaj i usporedi si te slikice i vidjela budeš promjenu koja bi ti trebala biti motivacija da nastaviš vježbati i još zdravije se hraniti i ubacivati promjene.
Tako sam ja zapocela, nadam se da sam pomogla :)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.