New Posts New Posts RSS Feed - red bull
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

red bull

 Post Reply Post Reply
Author
evica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 15 Veljaca 2008
Status: Offline
Points: 438
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote evica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: red bull
    Posted: 31 Svibanj 2008 at 11:13
buduci kako mi se kraj škole bliži kraju,moram štrebat pa sam razmišljala o tom da koristim  red bull kao stimulans.kolikoje to pametno? nutricionisticke vrijednosti? je li istina da zajedno u kombinaciji sa kavom može uzrokovati srcani udar??? 
Back to Top
Signorina View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 23 Prosinac 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 318
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Signorina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Svibanj 2008 at 19:30
Originally posted by evica evica wrote:

buduci kako mi se kraj škole bliži kraju,moram štrebat pa sam razmišljala o tom da koristim  red bull kao stimulans.kolikoje to pametno?


Mislim da i nije bas najpametnije. Cesto se pojavljuju clanci o stetnosti red bulla. Koliko su istiniti, ne znam, ali nemam neki dojam da bi za ista bio koristan. Meni osobno takva energetska pica izuzetno tesko padaju na zeludac, a i na ostale probavne organe.

Originally posted by evica evica wrote:

nutricionisticke vrijednosti?


Nasla sam sljedece podatke, za limenku obicnog red bulla:
šš0 kilokalorija
ugljikohidrati 28 g
proteini 0 g
masti 0 g
Na 200 mg

Originally posted by evica evica wrote:

je li istina da zajedno u kombinaciji sa kavom može uzrokovati srcani udar??? 


Mozda u abnormalnim kolicinama.

Ako ti treba kofeina, radje skuhaj veliku dzezvu kave. Iako takva "budnost", od kofeina, energetskih napitaka itd. nije ona prava. Bolje ipak odspavati, jer je ucinkovitost kod ucenja sigurno veca. Ovi napici te drze budnom, ali koliko mozak brzo i kvalitetno moze raditi, to je pitanje.
Back to Top
©parogica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 02 Ožujak 2008
Location: Croatia/Hrvatska
Status: Offline
Points: 96
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ©parogica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Svibanj 2008 at 20:09
Svoj problem bi mogli riješiti pomocu guarane, prirodnog stimulansa koji vraca energiju, otklanja umor ali povecava i pamcenje i koncentraciju. Dnevno je dovoljna samo š kapsula.
Prehrana treba biti lagana, bogata svježim vocem i povrcem, cjelovitim žitaricama i orašastim plodovima koji osiguravaju dovoljnu kolicinu B-vitamina, magnezija i energije. Možda vam manja i željeza- kojeg možete nadoknaditi putem tekuceg oblika( npr. Tekuce željezo plus od Ortisa). Voda i tjelesna aktivnost su također neophodni.
sa encianove stranice nadam se da ceš u prirodi nac ljek bolje no neki stimulansi koji štetno djeluju na tijelo poput red bulla
pronađi na googlu  informacije,ima ih pregršt
By:©parogica:)
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.