New Posts New Posts RSS Feed - I još jedna nova :)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

I još jedna nova :)

 Post Reply Post Reply
Author
Bizzarre View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 27 Lipanj 2014
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bizzarre Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: I još jedna nova :)
    Posted: 28 Lipanj 2014 at 01:35
Radila sam mjesec i pol ''lakšeg'' treninga, što zbog te kičme pa navikavanja postepeno na težine i vraćanje tijela donekle u formu, i sad unazad 2 tjedna sam krenula s ovakvim treningom i ovako malo ''strožom'' prehranom, jer metabolizam mi je bio jako spor i tek kada sam krenula s ovakvim treningom i ovakvom prehranom sam krenula evo vidjet neke rezultate,a zato sam se javila tu da odmah srežem u korijenu ako radim nešto krivo. 
Boljke su mi taj trbuščić i salo sastrane i to mi je primarno da skinem a onda sve ostalo učvrstim. Jer tu mi i genetika nije naklonjena, jer sve imamo ramena, cice, strukić, guza bokovi tanje nogice, a sve što krivo pojedemo nataloži nam se u tom jednom mjestu -.- :D
Nisam bila nikada osoba od brojke na vagi, tako da više se držim nekog zadovoljstva odrazom u ogledalu. Niti bi voljela brojati kalorije i slično. 
Za konopljin sam protein pročitala mnoge recenzije od strane fitness trenera i jedina zamjerka im je kao okus i cijena kako svi navode. 
Što se tiče nekih vježbi kod nekih mogu izvuć i više od 20 ponavljanja, dok su mi ostale eto kažem u omjeru od minimalno 12 ponavljanja, isto s postepenim dizanjem težine kroz svaku seriju. Zadnju seriju se nikad ne opterećujem da odradim baš 12-20, nego da izvučem maximum sa maximalnom kilažom za koju sam sposobna.
I da do sad sam radila nakon svakog treninga i dio kardio.
Inače imam 26, i visoka sam 169.
Hvala ti na volji :)


Edited by Bizzarre - 28 Lipanj 2014 at 01:41
Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 31 Svibanj 2012
Location: Osijek
Status: Offline
Points: 4028
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Lipanj 2014 at 15:05
i odkad ovako treniras i jesu li vidljivi iakavi pomaci?
nakon svakog treninga radis kardio?
a da smanjis volumen treninga? jel mozes napravit vise od 20 ponavljanja ovih sto navodis da radis u seriji?
prehrana- nisam vegetarijanac pa nemam pojma ni otprilike koliko ima konoplja i ovo sto si nabrojala, takoder neznam ni koliko si visoka, teska, god ali mi se cini da slabo jedes. koliko dugo vec ovako jedes? znas li koliko kcal ima ovaj tvoj jelovnik?
cookies are for pussies
Back to Top
Bizzarre View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 27 Lipanj 2014
Location: Zagreb
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bizzarre Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Lipanj 2014 at 12:09
Ej ej ekipa, pozdrav svima :)
Ispričavam se unaprijed ako tražim savjete na već odgovorena pitanja, načitala sam se foruma i foruma i dosta informacija mi se ne poklapa tako da eto ko uhvati malo vremena i dobre volje, cijenit ću sve što mi se kaže i zahvaljujem unaprijed :)
Kako god, nisam nova nova u teretani, ali imala sam duže pauze i priznajem da sam laik za dosta pojmova vezano za fitness. Također 2012. sam imala težu prometnu u kojoj mi je stradala kičma, odnosno vratni kralježak zbog kojeg mi sada pati cijela kičma.
Zbog obaveza a i jednostavno jer sam odlučila tako naviknuti tijelo u teretanu idem ujutro oko 8-9. Spavam 7-8 sati. 
Treniram 4 puta tjedno, a ostala 2 dana obavim 30-45 brzog hodanja uz brijeg ili laganu dužu šetnju. 
Trening mi izgleda 15min zagrijavanja na traci i istezanje+45-60min cca rad s utezima i sprave+30-45min kardia na kraju treninga+istezanje.
Dio sa utezima obavljam  na način-ponedjeljak prsa/biceps, utorak noge i guza, srijeda odmor, četvrtak ramena/triceps, petak leđa, i sub i ned odmor ili navedeni lakši kardio. Do sada sam radila cijelo tijelo po malo u jednom treningu :D Trbuh ubacujem pred kraj svakog dijela treninga s utezima.
Što se tiče samog vježbanja radim 3-4 serije, po 12-20 ponavljanja, ovisno od same vježbe i koliko mi je tijelo jako na dijelu koji se vježba. Kod nekih serija povećavam svaku slijedeću kilažu također. 
Što se tiče prehrane, vegeterijanac sam. Nisam sklona pijenju suplemenata.
Prehrana mi izgleda npr. za jedan dan jelovnik-
-7:30 pojedem bjelanjak ili popijem protein od konoplje
-PWM mi se sastoji od zobenih pomiješanih sa proteinom konoplje u jogurtu u kombinaciji s nekim voćem
-13:00 ručak- salata,pareno povrće, (nekad)posni ili bjelanjci+UH+još nešto od izvora proteina za vegiće jel :D
-15:00 međuobrok-popijem konopljino ulje+opet neki izvor proteina
-18:00 primjer kao i za ručak ali se trudim izbaciti u ''večeri'' UH
-22:00 posni sir
Ne pijem sokove, osim ako ih sama ne napravim, tako da sam samo na vodi i na čajevima koje ne zaslađujem. Jedem tako 6 dana u tjednu+1 cheat day
Tamo gdje mi se skupljaju masti su donji dio trbuha, sastrane lovehandlesi :D, unutarnja i vanjska strana bedara i guza nešto manje. 
Cilj mi je naravno izgubiti navedeno, i definirati mišiće. Ne bi voljela previše rast, samo postići taj tonus pa me zanima što radim krivo Tongue

Eto nakon što sam vas udavila, ponavljam zahvaljujem unaprijed na utrošenom vremenu Smile


Edited by Bizzarre - 27 Lipanj 2014 at 12:18
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.