New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav fittovci :)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav fittovci :)

 Post Reply Post Reply
Author
burzum View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 27 Sijecanj 2014
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote burzum Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav fittovci :)
    Posted: 27 Sijecanj 2014 at 03:01
Veliki pozz svim forumašima! Prije nego rečem "dvije crtice" o sebi - najbolji ste portal. Znam da vam to puno govore, ali pohvala nikad dosta ;)

Hmmm, što da o sebi kažem... Mlad dečko, 17 godina, srednjoškolac, metalac, obožavatelj dobre muzike (ne mora biti uvijek metal, samo da je kvalitetno) i novopečeni "preobraćenik" iz nezdravog u zdrav način života. Apsolutni početnik u fit svijetu, ali odlučan u nakani da uspije.

Što se fizičkog izgleda tiče, debljina i manjak snage je najveći problem. Dosad sam vodio sjedilačko - prežderavački način života, koji je lijep na trenutke, i to rijetke. Drugim riječima, dok ne dođe ljeto :) Just kidding, pristaša sam cjelogodišnjeg vježbanja i brige o sebi, ne žive ljudi samo ljeti. Nažalost, svoj stav o tome nisam prenio na sebe i mnogo sam puno zakazivao "new beginnigs ponedjeljke", koje sam naravno odgađao unedogled. Vjerujem da nisam jedini, ali vjerujem i da nisam jedini koji želi tome stati na kraj.

S obzirom na školu i nakrcan dnevni raspored, teško mi je naći vremena za teretanu. Upisao sam se prije kojih godinu dana u jednu i nije baš dobro prošlo. Možda nisam bio dovoljno uporan, možda je razlog daljina sam teretane (bliže nema :( ), možda su problem nezainteresirani treneri koji te za 200 kn mjesečno sele sa sprave na spravu bez nekog većeg upoznavanja tvog problema... Sada je to nevažno.

Odlučio sam se za skidanje kila i treniranje doma, i to uz program Insanity. Inače sam vrlo skeptičan prema tim "infomercialsima", ne vjerujem im ni riječ. No Insanity me zaintrigirao, malo sam se bacio u guglanje i vidim ja - pa ovo zaista i radi. Još kad sam vidio post o tome na fitness.com.hr.... mojoj sreći nije bilo kraja :) I dobro, nabavio sam ga, malo pregledao što sve ima i oznojio se gledajući vježbe. Ako ništa, to je barem neki početak :)

Razumijem da je ovaj program JAKO težak i ne izdrže ga svi. Ali, zašto ne probati? Bolje probati pa ne uspjeti nego odmah otpisati sve na početku. Ipak, kroz svoju "insanity golgotu" nisam želio prolaziti sam, nego uz razgovore i savjete na ovom forumu. Dobar savjet zlata vrijedi.

Ono što me zapravo zanima jest prehrana. Ako mi je škola rano ujutro, najčešće ne pojedem doručak i tek objedujem na velikom odmoru (i to najčešće junk food jer ničeg drugog i nema). U zadnje vrijeme popijem vodu, što je svakako bolje od Coca Cole. Ručak je zafrkana stvar, jer stara dolazi tek kasno popodne i to mi je jedina šansa za topao i zdrav ručak - znam si napraviti najjedostavnije obroke, ali neću valjda svaki dan živjeti na hrenovkama i kajgani ;).

Uglavnom, upilao sam, pa je bolje da stanem. Nadam se da ću, uz Vašu podršku, uspjeti dogurati sve ovo do kraja. Živjeli! :)
Back to Top
lorax_omnia View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 21 Veljaca 2013
Status: Offline
Points: 48
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lorax_omnia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Sijecanj 2014 at 08:03
Bok i dobrodošao :)

nemam neko znanje da ti prenesem ali sam odlucila se ukljuciti u tvoju temu kad sam procital ovaj dio: možda su probem nezainteresirani treneri koji te za 200 kn mjesečno sele sa sprave na spravu bez nekog većeg upoznavanja tvog problema

e to se i meni dogodilo, mislis kao sve super ides s sprave na spravu i radis to ali nista bar meni nije bilo nikakvog rezultata, odnosno bilo je nesto malo ali ne zeljenog rezultata... mislim da je to jako bezobrazno... ali opet ih i kuzim... lova lova lova...

samo da ti dam jedan mali savjet koji sam i ja dobila s tim ''nemam vremena'' - doručak ali i svaki obrok si možeš napraviti dan prije... :)

vidim da si objavio post u 3:00 :P hm ustajes li ujutro u skolu u 6-7 to je jako malo sna... a san i odmor su isto jedna vazna karika u napretku... a i moga si si napraviti i dorucak za to vrijeme :P

jos jednom sretno i dobrodosao :)
Your legs are not giving out.    Your head is giving up.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.