New Posts New Posts RSS Feed - TONALIN, DA ILI NE? KOJI WHEY?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

TONALIN, DA ILI NE? KOJI WHEY?

 Post Reply Post Reply
Author
Crvenjakuša View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 20 Listopad 2013
Status: Offline
Points: 53
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crvenjakuša Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TONALIN, DA ILI NE? KOJI WHEY?
    Posted: 29 Listopad 2013 at 23:04
Fitovci, pomoc molim Vas

Znaci osim što sam se pozabavila aktivnostima (treninizi u teretani, puno hodanja i šetnje) i prehranom (i dalje ucim i trudim se usavršiti), odluka je pala, kupujem Whey. Dosta dugo sam pila Herbalife koji mi je zaista preskup, i jucer sam prvi put probala proteinski shake Whey sa malomasnim mlijekom (1,5% m.m.) i oduševila se ! Ne samo da je izrazito ukusan vec ga mogu kombinirati i u smjesama za palacinke, kolace ali i sa posnim sirom. Moja pitanja su sljedeca?
1. Koliko Whey shakeo-va smijem dnevno popiti? Dali bi dva kao dva zamjenska obroka bila previše?
2. Smijem li ih piti sa malomasnim mlijekom ili moram sa vodom (napominjem da želim izgubiti par kilograma i ucvrstiti tijelo)
Znam da ste na "ti" sa Wheyem pa vjerujem da cete mi dati najbolji savjet.
Još nešto. Obzirom da se kod mene ucinci treninga zaista vide u kratkom roku, svugdje OSIM u trbuhu (gdje najviše želim izgubiti masti), razmišljala sam da takodjer uz Whey uzmem i Tonalin https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proizvodi-mrsavljenje/CLA-1200mg.aspx kako bi mi možda pomogao da skinem to salo sa trbuha i bokova sa kojim se borim vec godinama (smršavim, masti se istope, tijelo se ucvrsti, ali trbušcic ostaje).

Znam da cete reci da su tu neophodne vježbe i prakticiram taj dio (ako imate još koju super vježbicu za trbuh slobodno ubacite), ovo sam mislila uzeti cisto da mi pripomogne. Pomagajte FITOVCI. :)
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator
Avatar

Joined: 29 Lipanj 2009
Location: RI
Status: Offline
Points: 9271
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Listopad 2013 at 00:21
Napokon, jednog herbica smo preobrazili, idemo dalje Star Big smile

1. Možeš 2, ali moja preporuka ti je da se trudiš što više jesti krutu hranu, a ovo koristiti kao cistu prakticnu nadopunu/ zamjenu.....uvijek daj prednost hrani! I whey kombiniraj sa necim - nekim izvorom UH-a ili masti...nemoj ga piti samog.

2. Ma možeš i sa mlijekom, samo pazi da si sve lijepo uklopiš u planirani unos.

Što se Tonalina tice...ako hoceš možeš pokušati ali ja ti garantiram da bi ti dobar plan trenina i prehrane rješio taj problemcic bez ostalih dodataka ;) Ocito ti je taj dio najtvrdolgaviji što samo znaci da ceš se za njega morati potruditi malo više.....i to prvenstveno kod pitanja prehrane. Možda prije jednostavno nisi imala dovoljno dobro organiziranu prehranu pa su zato izostali rezultati. Osiguraj se sa puno kvalitetnih izvora proteina, povrca, zdravih masti..... i umjereno UH-a koje možeš. Probaj tako prvo vrijeme, a onda se možeš pozabaviti i nekom verzijom cikliranja.

Mislim da ti je samo to dovoljno za ono što ti treba, nemoj odmah na razne suplemente - ima puno toga što još nisi isprobala u vezi prehrane i treninga, daj si priliku Wink


Edited by Gym_girl - 30 Listopad 2013 at 00:22
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.