New Posts New Posts RSS Feed - Propadanja (dipsevi)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Propadanja (dipsevi)

 Post Reply Post Reply
Author
Lepy View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 16 Travanj 2013
Status: Offline
Points: 102
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lepy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Propadanja (dipsevi)
    Posted: 30 Kolovoz 2013 at 18:04
Pozdrav,

po svojoj konstituciji i snazi u teretani nazvao bi se prosjecnim, 100kg max bench, 25 kg max bucice biceps itd. itd. Možda je to sve nebitno ali imam velikih problema sa podizanjem vlastitog tijela. Zakljucio bih da je to zbog omjera snage i težine (sala) ali možda i nije. Zato postavljam pitanje ovjde.

Naime, nemam problema nikakvih sa pumpanjem sklekova ili zgibova ali kada dodje vrijeme za dipseve tu kiksam. Nemogu ih napraviti 10 niti u prvoj seriji. Zadnji put sam radio u serijama 5-3-4-2 ponavljanja što je po meni užas dok moj prijatelj koji je po utezima mnogo slabiji od mene radi dipseve bez problema 10-10-10-10. Tu se ne radi o tome da je moj ego povrijedjen niti u tome da ih može napraviti više od mene vec je moje pitanje kako da povecam broj tih ponavljanja. Mislim iskreno da je fenomenalna vježba za ubaciti u trening prsa-triceps....no ne vidim smisao ako ih napravim 2 komada u zadnjoj seriji i to mi je otkaz. Pokušavam i vec 3 mjeseca mi stoji na istome što vec lagano pocinje deprimirati. Sa napretkom i povecavanjem težina na utezima nemam problema ali ovo mi je crna tocka....

Nakon završenog treninga za prsa prebacujem se na triceps i prva vježba su mi dipsevi. Možda bi ih mogao i napraviti 10 ako je to prva vježba koju napravim na treningu. Planirao sam smanjiti utege sa 5-6 puta tjedno na 3-4, ubaciti kardio i vježbe sa težinom tijela. Dali bi to pomoglo?

Molim za savjet

Hvala!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.