pozzzzz |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
gle,ja vjerujem da nema,jer probao sam puno proteina i stvarno okus je slab kod mvp-a ,recimo scitec nutrition ili op,pa to je ukusno da nemozes vjerovat da je protein u prahu,jeo bi ga zlicom a mvp vec onako gorkast,plus taj clanak je pisao jedan forumas na tom portalu koji je meni iskreno bezveze jer se tamo vecinom pisu gluposti :p
a sad moguce je da ima,analiza je 1500 kn hehe |
|
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citam malo o MVP-u i vecinom su pozitivne reakcije ljudi...
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo u njihovom mvp isologic smooth all natural whey izolatu nema apsolutno ništa umjetno, nedavno sam uzeo taj protein s okusom šumskog voca što bi rekli nije all natural ali se jako lako miješa (štoviše prelako jer kad ga protresem jako se zapjeni) al ja sam zadovoljan, i da, vagao sam kanticu i otkrio da sve skupateži skoro 1.2 kg a nema šanse da ona tanka plastika ima 30 dkg što ce reci da se dobije i više od napisanih 908 grama ;) okus je intenzivan i mora biti neki zasladjivac a sad moguce da je stevija (fakat je slatkotako da ja stavim malo više vode) al inace super
|
|
treger
Post Options
Thanks(0)
|
sad sam narucio pro whey od 4500g. jel to onda u ponedjeljak stize?
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako si sad narucio,vjerovatno ces dobit u utorak,al i to je dosta brzo
|
|
treger
Post Options
Thanks(0)
|
ma ok, nema problema. :)
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |