kava deblja?? |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti ....vidiš da možemo....da tako je treba se trudit....decki moji mene je moje maštanje kalorije i vježbanje u grob skoro oteralo....zato i puno pitam...radi sebe jer sam ostao dosta zbunjen :)
|
|
![]() |
|
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
zbunjen si od gladi,mozak ti ne funkcionira,pa haluciniraš!
http://www.nacional.hr/clanak/113751/novo-otkrice-mozak-na-dijeti-jede-sam-sebe evo,procitaj si ovo |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
moguce...neka sada sam poceo kvalitetnije jest...pa šta bude neka bude! pobjedit cu ja psihu svoju :D
|
|
![]() |
|
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
samo ti papaj !
![]() |
|
![]() |
|
hocu! :)))) moram :D
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |