New Posts New Posts RSS Feed - Raspored obroka
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Raspored obroka

Post Reply Post Reply
Author
Minaazg View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Minaazg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Raspored obroka
    Posted: 10 Sijecanj 2013 at 21:11
Nadam se da ce mi netko tu pomoci.Big smile

Naime, idem u srednju šk i kao mnogi zelim smrsavjeti jer mi vec pada samopouzdanje.

Trenirala sam nogomet 5 god, no prije 2 god sam slomila nogu i bila sam u gipsu 2 mj Ouch i onda sam se udebljala 5 i pol kg i to nikak' ne ide dolje. Odonda sam bucka Ouch mislim, trbuh mi je oke, al' bih ga dovela u red... Noge su mi jake postale ://
Promijenila sam prehranu i vjezbala sam. Izdrzala sam 2 i pol mj bez kruha, mesa (ionak' ga ne jedem), tjestenine, slatkisa, sokova koji unistavaju organizam itd.

No, ipak nisam uspjela maknut' škembicu i salo sa bedara -.- 

Problem je u tome kaj ne znam kak' da si organiziram obroke, pošto sam jedan tj ujutro, a drugi tj popodne u školi. ://

A zelim maknut to salo i celulit i bit fit kao i prije Smile

Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Sijecanj 2013 at 21:40
vegetarijanka si pa ne jedeš meso ili? potpuno izbacila kruh ili jedeš punozrnati? napiši kako se trenutno hraniš pa cemo vidjet sta treba napravit. Imaš na https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632_page230.html primjere jelovnika forumasa pa si tamo isto malo škicni :)
pozz
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Sijecanj 2013 at 22:00
Kvalitetni treninzi s utezima i pravilna prehrana, šta se tice obroka nije toliko bitno kad jedes, bitno je šta jedes, zbog škole 1-2 obroka možeš umisto ujutro pojest popodne i obrnuto, ujutro lipo doruckuj, možeš i u školu nešto odnit, pogledaj kakav režim ima slavonka, ona je dobar primjer da se sve može kad se oce, ima tu i drugih cura koje super rade ali mislin da je slavonka imala najveci rezultat. Tebi ce tribat neka vrsta low carb djete, cikliranje UH
Back to Top
Minaazg View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Minaazg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Sijecanj 2013 at 21:03
Pa ono, pojedem mljevenu junetinu 2 il 3x mjesecno al samo onak u bolonjezu. Kruh uopce ne jedem, kao i grickalice i sl.

Kad iam nastavu popodne, pojedem oko 9h jabuku (navika vec 3 god) i kukuruzne pahuljice s mlijekom. Sita sam do pol 5 pa pojedem jabuku al nis ne stignem jesti sve dok ne dodjem doma oko pol 9 iz šk :// onda doma pojedem neku juhu i jabuku. 

Ono, ne stignem posteno nist pojest jer sam vecinu vremena tokom dana u šk :/

Bum pogleala onda slavonkin režim pa javim kroz vrijeme kak ide :)
hvala^^
Back to Top
Minaazg View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Minaazg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Sijecanj 2013 at 21:24
btw, zaboravila sam napisat da uvijek prije svakog obroka pojedem jabuku.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Sijecanj 2013 at 22:11
Nemoras baš prije svakog jabuku nego kako to ako ti je popodne škola u 9 pojedes jabuku poslin ništa, pa ako ti je škola popodne u 14 imaš još vrimena jest, bar u 12 sumnjan da ti triba viae od 2 sata vremena da dodješ u skolu
Back to Top
diinnoo View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote diinnoo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2013 at 03:11
Evo ako ce ti pomoci ja cu ti napisati moj raspoder za I i II smjenu ;)

Prva smjena

Ustajanje u 7, dorucak + pravljenje užine

Rucak oko 15-16h 2 h pred trening

Trening oko 17-18
pwm

Vecera oko 20 -21

II smjena

Dorucak oko 9 h

Trening 11 h
pwm

Rucak 1h, pred polazak

Užina u školi

Oko 20-21 vecer

Vecera mi je najobimniji obrok
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
Back to Top
Minaazg View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Minaazg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sijecanj 2013 at 16:15
hvala decki :D

btw, kaj da zamijenim onda kukuruzne pahuljice zobenima?
Koje zobene da odaberem?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.