Raspored obroka |
Post Reply ![]() |
Author | |
Minaazg ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Sijecanj 2013 at 21:11 |
Nadam se da ce mi netko tu pomoci.
![]() Naime, idem u srednju šk i kao mnogi zelim smrsavjeti jer mi vec pada samopouzdanje. Trenirala sam nogomet 5 god, no prije 2 god sam slomila nogu i bila sam u gipsu 2 mj ![]() ![]() Promijenila sam prehranu i vjezbala sam. Izdrzala sam 2 i pol mj bez kruha, mesa (ionak' ga ne jedem), tjestenine, slatkisa, sokova koji unistavaju organizam itd. No, ipak nisam uspjela maknut' škembicu i salo sa bedara -.- Problem je u tome kaj ne znam kak' da si organiziram obroke, pošto sam jedan tj ujutro, a drugi tj popodne u školi. :// A zelim maknut to salo i celulit i bit fit kao i prije ![]() |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vegetarijanka si pa ne jedeš meso ili? potpuno izbacila kruh ili jedeš punozrnati? napiši kako se trenutno hraniš pa cemo vidjet sta treba napravit. Imaš na https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632_page230.html primjere jelovnika forumasa pa si tamo isto malo škicni :)
pozz |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Kvalitetni treninzi s utezima i pravilna prehrana, šta se tice obroka nije toliko bitno kad jedes, bitno je šta jedes, zbog škole 1-2 obroka možeš umisto ujutro pojest popodne i obrnuto, ujutro lipo doruckuj, možeš i u školu nešto odnit, pogledaj kakav režim ima slavonka, ona je dobar primjer da se sve može kad se oce, ima tu i drugih cura koje super rade ali mislin da je slavonka imala najveci rezultat. Tebi ce tribat neka vrsta low carb djete, cikliranje UH
|
|
![]() |
|
Minaazg ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 7 |
Pa ono, pojedem mljevenu junetinu 2 il 3x mjesecno al samo onak u bolonjezu. Kruh uopce ne jedem, kao i grickalice i sl.
Kad iam nastavu popodne, pojedem oko 9h jabuku (navika vec 3 god) i kukuruzne pahuljice s mlijekom. Sita sam do pol 5 pa pojedem jabuku al nis ne stignem jesti sve dok ne dodjem doma oko pol 9 iz šk :// onda doma pojedem neku juhu i jabuku. Ono, ne stignem posteno nist pojest jer sam vecinu vremena tokom dana u šk :/ Bum pogleala onda slavonkin režim pa javim kroz vrijeme kak ide :) hvala^^
|
|
![]() |
|
btw, zaboravila sam napisat da uvijek prije svakog obroka pojedem jabuku.
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Nemoras baš prije svakog jabuku
![]() |
|
![]() |
|
diinnoo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Evo ako ce ti pomoci ja cu ti napisati moj raspoder za I i II smjenu ;)
Prva smjena Ustajanje u 7, dorucak + pravljenje užine Rucak oko 15-16h 2 h pred trening Trening oko 17-18 pwm Vecera oko 20 -21 II smjena Dorucak oko 9 h Trening 11 h pwm Rucak 1h, pred polazak Užina u školi Oko 20-21 vecer Vecera mi je najobimniji obrok |
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
![]() |
|
hvala decki :D
btw, kaj da zamijenim onda kukuruzne pahuljice zobenima? Koje zobene da odaberem?
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |